To je to što me zanima!

Nije svastika, ali smeta: Logo NFL-a na utakmici Engleske...

Pet dana nije bilo dovoljno FA-u da ispere logo NFL-a na centru Wembleyja pa su neki navijači Engleske u šali pomislili kako se sinoć tamo igrao neki drugi sport...
Vidi originalni članak

Engleska je sinoć pobijedila Estoniju na Wembleyju 2-0 i nastavila stopostotan niz u kvalifikacijama za Euro u Francuskoj. I dok je pobjeda bila relativno čista iako su golovi padali na kraju svakog poluvremena, jedan se detalj definitivno nije svidio navijačima "gordog albiona".

Naime, na centru Wembleyja bio je jasno vidljiv veliki logo NFL-a. Nastao je povodom utakmice između Miami Dolphinsa i New York Jetsa koji su prošlu nedjelju gostovali u Londonu. Uspjeli su organizatori isprati sve crte koje su karakteristične za američki nogomet, no ne i simbol lige na središtu.

Kako to obično biva, navijači su svoje frustracije i duhovite opaske podijelili na Twitteru. Pa se tako jedan navijač našalio da je lijepo vidjeti da NFL sponzorira utakmicu, dok je drugi ustvrdio da je Engleska "dobro započela utakmicu NFL-a".

Zanimljivo, klub navijača Chelseaja iz SAD-a osjetio je potrebu javno se ispričati "u ime države" zbog loga NFL-a na travnjaku Wembleyja. Vjerojatno će idući put organizatori biti pametniji...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gunner07 11.10.2015.

    kad smo već kod nfl-a mogli bi i vi koji clanak posvetiti njemu. a da ne pricam o bejzbolu gdje je pocelo doigravanj, a vi nista ni o tome.

  • A j k u l a 11.10.2015.

    Pokupili foru od nas. Tražit pare za autorska prava.

  • kraljdk 11.10.2015.

    bod manje i dvije utakmice pred praznim tribinama... bar bi tak bilo posteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare