To je to što me zanima!

Nije sve u novcu i slavi: Messi plakao nakon poraza od Reala

U javnost je osvanula fotografija koja ilustrira kako najveći nogometaš današnjice Leo Messi teško podnosi poraz. Zbilo se to nakon poraza od Reala u Kupu kralja
Vidi originalni članak

U modernom nogometu u kojem se sve počelo vrtjeti oko novca i slave, fotografija koja je osvanula u srijedu pokazala da i najvećima teško padaju porazi. Leo Messi godinama je pokazao svoju jaču stranu - nevjerojatno nogometno umijeće i požrtvovnost, no vjerojatno prvo prvi put javnost je mogla vidjeti malog čarobnjaka - kako plače.

Doduše u klupskoj karijeri u kojoj je osvojio sve nije imao potrebe plakati za porazima, no jedan ga je ipak toliko pogodio.

Sasvim razumljivo, dogodilo se to nakon poraza od Real Madrida u Kupu kralja prošle godine kad su 'Los Blancosi' slavili 1-0. Ujedno je to bila i jedina pobjeda Madrižana u seriji 'El Clasica' te trofej u prošloj godini, no Messi je pokazao koliko mu je bilo stalo do tog naslova.

Miguel Ruiz, službeni foto-reporter Barcelone objavio je fotografiju na kojem prevladava sumorno raspoloženje Barceloninih igrača s Messijevim plačem u prvom planu, dok uz njega tuguju Iniesta i Mascherano.

No kako je Barca krenula u ovoj sezoni slavljem na Santiago Bernabeuu nije nemoguće da će i Messi ove sezone plakati - ali od sreće.

Gotovo 13 tisuća ljudi pratilo trening Barcelone

Koliko je Barcelona popularna u svom gradu govori i podatak da je otvoreni trening momčadi na Nou Campu pratilo čak 13.000 ljudi. Fascinantan je to podatak obzirom da su čelnici kluba odlučili da će od nedavno Barcine otvorene treninge naplaćivati po pet eura kako bi se sanirali veliki dugovi u klupskoj blagajni.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • polo60 08.01.2012.

    što je tu ćudno pa zar i on nije ćovjek od krvi i mesa pa makar bio i mesi

  • igorskee 08.01.2012.

    Federer, Ronaldo, Messi: Tri najveća plačljivka danasnjice

  • zera 06.01.2012.

    Neznam zašto bi mislio da Messi na ovoj fotografiji plače? Pa i ja dok sam se bavio sportom ovako bi brisao znoj oko očiju il bi se jednostavno počešao.Njega je u tom trenutku uhvatio fotograf i odmah je usljedio bombastičan naslov tipa Messi plače današnji novinari su katastrofa pišu gluposti ja san uvjeren da Messi na ovoj fotografiji ne plače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare