Obavijesti

Sport

Komentari 62

Nije sve u novcu i slavi: Messi plakao nakon poraza od Reala

Nije sve u novcu i slavi: Messi plakao nakon poraza od Reala
1

U javnost je osvanula fotografija koja ilustrira kako najveći nogometaš današnjice Leo Messi teško podnosi poraz. Zbilo se to nakon poraza od Reala u Kupu kralja

VIDEO

U modernom nogometu u kojem se sve počelo vrtjeti oko novca i slave, fotografija koja je osvanula u srijedu pokazala da i najvećima teško padaju porazi. Leo Messi godinama je pokazao svoju jaču stranu - nevjerojatno nogometno umijeće i požrtvovnost, no vjerojatno prvo prvi put javnost je mogla vidjeti malog čarobnjaka - kako plače.

Doduše u klupskoj karijeri u kojoj je osvojio sve nije imao potrebe plakati za porazima, no jedan ga je ipak toliko pogodio.

Sasvim razumljivo, dogodilo se to nakon poraza od Real Madrida u Kupu kralja prošle godine kad su 'Los Blancosi' slavili 1-0. Ujedno je to bila i jedina pobjeda Madrižana u seriji 'El Clasica' te trofej u prošloj godini, no Messi je pokazao koliko mu je bilo stalo do tog naslova.

Miguel Ruiz, službeni foto-reporter Barcelone objavio je fotografiju na kojem prevladava sumorno raspoloženje Barceloninih igrača s Messijevim plačem u prvom planu, dok uz njega tuguju Iniesta i Mascherano.

No kako je Barca krenula u ovoj sezoni slavljem na Santiago Bernabeuu nije nemoguće da će i Messi ove sezone plakati - ali od sreće.

Gotovo 13 tisuća ljudi pratilo trening Barcelone

Koliko je Barcelona popularna u svom gradu govori i podatak da je otvoreni trening momčadi na Nou Campu pratilo čak 13.000 ljudi. Fascinantan je to podatak obzirom da su čelnici kluba odlučili da će od nedavno Barcine otvorene treninge naplaćivati po pet eura kako bi se sanirali veliki dugovi u klupskoj blagajni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...