To je to što me zanima!

Nije ti to puška: Bryan kažnjen zbog gestikulacije sutkinjama

Braća Bryan su u drugom kolu US Opena pobijedili Carballesa Baenu i Delbonisa sa 2-1 u setovima, ali će dio novca od pobjede morati izdvojiti za kaznu koju je stariji brat Mike dobio zbog neprimjerene gestikulacije reketom
Vidi originalni članak

Gospodin Mike Bryan, upozorenje zbog nesportskog ponašanja, rekla je sutkinja Marian Alves u meču drugog kola parova na US Openu nakon što je američki veteran zatražio challenge.

Naravno, nije radi provjere dobio upozorenje, već radi toga jer je reket okrenuo i gestikulirao prema glavnoj i linijskoj sutkinji kao da puca prema njima. 

- Samo mi brzo reci što sam napravio i kakva je bila moja gesta - ispalio je nervozni Bryan. 

Nakon svega, Mike se ispričao sutkinji, ali publika je ipak negodovala nakon njegovih gesta. Nekoliko sati prije tog meča u Teksasu se dogodio pokolj u kojemu je ubijeno sedmoro ljudi, a ranjeno još 22-je. Isprika ipak nije bila dovoljna, a Bryan je dobio najveću kaznu muške konkurencije u US Openu od 9000 eura.

Nije imao ni više sreće u trećem kolu jer je sa bratom Bobom ispao od sunarodnjaka Jacka Socka i Jacksona Withrowa sa glatkih 2-0 u setovima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ronald555 03.09.2019.

    Kako pises gluposti nemas pojma ...sta jedan igrac, igrao protiv dvoje...to neki novi sport na 24 sata...taki ce samo ostati u hrv za koju godinu

  • 03.09.2019.

    pobijedili su Carballesa i Baenu? hahaha ovo je genijalno. Carballes Baena je jedan igrač a ne dva. drugi dio tog para je Delbonis, ali zamisli kako bi bilo teško malo proguglat prije nego što se istipka "članak" u pola minute. ili nedajbože da se prati sport o kojem se piše. gdje se može prijaviti da se piše za sportske novosti ovog respektabilnog portala?

  • silaaa 03.09.2019.

    Kasnite samo 3 dana (skoro 4)

Komentiraj...
Vidi sve komentare