Obavijesti

Sport

Komentari 3

Nije ti to puška: Bryan kažnjen zbog gestikulacije sutkinjama

Nije ti to puška: Bryan kažnjen zbog gestikulacije sutkinjama
1

Braća Bryan su u drugom kolu US Opena pobijedili Carballesa Baenu i Delbonisa sa 2-1 u setovima, ali će dio novca od pobjede morati izdvojiti za kaznu koju je stariji brat Mike dobio zbog neprimjerene gestikulacije reketom

Gospodin Mike Bryan, upozorenje zbog nesportskog ponašanja, rekla je sutkinja Marian Alves u meču drugog kola parova na US Openu nakon što je američki veteran zatražio challenge.

Naravno, nije radi provjere dobio upozorenje, već radi toga jer je reket okrenuo i gestikulirao prema glavnoj i linijskoj sutkinji kao da puca prema njima. 

- Samo mi brzo reci što sam napravio i kakva je bila moja gesta - ispalio je nervozni Bryan. 

Nakon svega, Mike se ispričao sutkinji, ali publika je ipak negodovala nakon njegovih gesta. Nekoliko sati prije tog meča u Teksasu se dogodio pokolj u kojemu je ubijeno sedmoro ljudi, a ranjeno još 22-je. Isprika ipak nije bila dovoljna, a Bryan je dobio najveću kaznu muške konkurencije u US Openu od 9000 eura.

Nije imao ni više sreće u trećem kolu jer je sa bratom Bobom ispao od sunarodnjaka Jacka Socka i Jacksona Withrowa sa glatkih 2-0 u setovima.