To je to što me zanima!

Nijemci jedva izbjegli blamažu, Bjelorusija s nama ide u Beč

Latvijci su ostali za gol kratki do senzacije iako je sredinom drugog dijela sve izgledalo kao rutina za Nijemce. Međutim, društvo s Baltika stiglo u zadnjoj minuti i na 27-28
Vidi originalni članak

Bjelorusija s Hrvatskom ide u Beč. U utakmici za prolazak u drugi krug Bjelorusi su vrlo lagano pobijedili (36-27) danas slabu Crnu Goru i poslali je kući zajedno sa Srbijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nisu Crnogorci ispali teška kategorija za Bjeloruse poput Hrvatske makar su se, nošeni solidnom skupinom navijača, dobro najavili. Međutim, od 15. minute lagano su nestajali i ispala je to malo i neočekivano premirna utakmica za Bjelorusiju u kojoj ni Kuleš nije bio potreban (1 gol).

POGLEDAJTE VIDEO Hrvatski navijači okupirali su Graz na oproštaju, Srba nigdje

Njemačka se nakon nemoći protiv Španjolaca skoro obrukala protiv Latvije. Latvijci su ostali za gol kratki do senzacije iako je sredinom drugog dijela sve izgledalo kao rutina za Nijemce.  Međutim, društvo s Baltika stiglo je pet minuta prije kraja na 25-27, u zadnjoj minuti i na 27-28. Tako je i završilo, do napada za izjednačenje nisu došli. Kuhn je zabio osmicu za Nijemce, Krištopans sedmicu za Latviju.

Islanđani su potvrdili da ono protiv Danske nije bilo slučajno. Razbili su Rusiju s 11 razlike (34-23) i to bez gola Palmarssona koji je Dancima zabio 10. Sve su riješili u 20 minuta (15-6), završilo je 33-23 uz šest golova Gudjonssona, Elissona i Peterssona. Nisu još sigurni za prolaz, ali bit će ne dobiju li Danci Mađare.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 13.01.2020.

    Dobro je što Bjelorusi idu dalje,ipak imaju veće šanse od Crnogoraca da otkinu koji bod,pogotovo neuvjerljivim Nijemcima....Island potvrdio da ono protiv Danaca nije bilo slučajno i opet se približavaju vrhu,samim time ako u nekom ludom scenariju ne ispadnu Islanđani,Danci će definitivno ostati bez ta 2 boda u drugom krugu,naravno osim ako ne završe kao Francuzi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare