To je to što me zanima!

Nijemci ne mogu doći k sebi: Katastrofa! Svijet nam se smije

Svatko u Njemačkoj će pamtiti bolni poraz od 2-1 protiv Japana. Poraz koji je, na kraju, koštao Njemačku plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva gdje su došli kao jedna od najboljih reprezentacija na svijetu
Vidi originalni članak

Reprezentacija Njemačke ponovno je ispala sa Svjetskog prvenstva u grupnoj fazi. Iako su porazili Kostariku s 4-2 u uzbudljivoj utakmici punoj preokreta, Japan je pobijedio protiv Španjolske i tako izborio osminu finala kao prvoplasirana momčad u skupini E.

KOSTARIKA - NJEMAČKA 2-4 Debakl Njemačke: Ponovno je ispala sa SP-a u grupnoj fazi!

Njemačka je potpuno potonula, drugi Mundijal u nizu odlaze kući nakon grupne faze. Drastičan je to pad od reprezentacije koja je na SP-u 2014. osvojila zlato, a četiri godine ranije broncu. Veliko razočarenje dočarali su njemački mediji, koji kažu da je reprezentacija daleko od velesile koja je nekoć bila.

- Sramotni poraz protiv Japana, uvjerljiv remi protiv Španjolske i utješna pobjeda protiv Kostarike. Nakon Rusije 2018. godine mislili smo da ne može postati gore. Danas smo naučili da može postati gore. Tri turnira u nizu nismo ništa napravili. Nogometni svijet nas se bojao, svi su nas hvalili, sada je Njemačka samo nogometni patuljak - napisao je Bild.

O 'noćnoj mori' pisao je i njemački RTL...

- Šokirani Hansi Flick psuje, a njegove zvijezde gledaju u horor oko sebe. Katastrofa na ovom SP-u jednako je loša kao i noćna mora iz Rusije 2018. godine. Njemačka, koja je došla na turnir s ambicijama o osvajanju, sada se pozdravlja s turnirom. Cijeli svijet nam se smije, a Španjolci nisu uspjeli materijalizirati pomoć kojoj smo se nadali.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Deda Ostoja 02.12.2022.

    Get woke, go broke ... pardon, go home

  • FakeNewsCroatia 02.12.2022.

    Kad vam je prioritet woke ideologija, umjesto nogometa. Ajmo mahati duginim bojama, klečati i sl. a nogomet kako ispadne. Pa eto, ispalo je.

  • MatijaKezele 02.12.2022.

    Postali ste odurniji od engleske a to nije lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare