To je to što me zanima!

Nijemci su pomogli: Zagreb za osminu finala protiv Šveđana...

Zagreb je u subotu izgubio od mađarskog Pick Szegeda 30-28 u utakmici gdje je naš predstavnik imao veliku šansu i pobijediti. Ipak, nakon slavlja Löwena kod Wisle situacija u zadnjem kolu je otvorena
Vidi originalni članak

Četvrti dan ožujka odlučujući je dan za PPD Zagreb Zlatka Saračevića u borbi za osminu finala Lige prvaka. Nakon jučerašnjeg poraza od Pick Szegeda, 'plinare' je pogurao njemački Rhein-Neckar Löwen pobjedom nad poljskom Wislom Plock (32-27) i sada naš prvak mora u zadnjem kolu dobiti švedski Kristianstad na domaćem terenu pod uvjetom da im se 'poklopi' rezultat iz Skoplja.

U zadnjem kolu Vardar dočekuje Wislu i tu će igrati maksimalno zbog osvajanja prvog mjesta koje vodi direktno u četvrtfinale pa je teško očekivati da 'autsajder' iz Poljske može do čuda kod europskog prvaka.

Zagreb, dakle, u tom slučaju mora pobijediti švedsku momčad na svom parketu za sljedeću fazu natjecanja.

Wisla je u početku utakmice imala i četiri razlike prednosti pa se činilo kako bi mogli iznenaditi favorita iz Njemačke koji je već osigurali prolaz, međutim, u drugom poluvremenu krenula je prava igra Löwena koji je na kraju pobijedio pet razlike. 

Za Poljake je pet golova zabio Lovro Mihić, jedan je dodao Šime Ivić, dok je kod gostiju briljirao Islanđanin Sigurdsson uz osam komada.

Podsjetimo, Zagreb je u subotu izgubio od mađarskog Pick Szegeda 30-28 u utakmici gdje je naš predstavnik imao veliku šansu i šokirati domaćina. Dugo, sve do 49. minute Zagreb je vodio pa pao.

Odigrali su možda i najbolje prvo poluvrijeme ove sezone u Ligi prvaka, ali u nastavku su golmani skinuli samo jedan šut, primili 19 golova i Szeged je pobijedio 30-28 unatoč 11 golova Zlatka Horvata.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mur95 26.02.2018.

    Jel mi može neko objasniti kako funkcioniraju ove skupine? imamo dvije s najjačim ekipama i onda dvije sa nešto slabijima.Jel sad iz ove dvije slabije skupine,prolazi dalje manji broj ekipa ili?

  • 25.02.2018.

    Odkad su Gobac i Vujović dovukli Srbe da igraju u Zagrebu to više nije Zagreb već neki luzeri....

  • 25.02.2018.

    Ako ne pobjede niti ne zasluzuju proci. Ovi Šveđani su ispod prosjeka LP tako da isprike nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare