To je to što me zanima!

Nijemci umirovili Dirkov dres i šokirali Francuze, Gjergja slavio

U večeri kada su Nijemci umirovili dres s brojem 14 u čast Dirka Nowitzkog, uz sjajnu igru u obrani iznenađujući junak postao je Johannes Thiemann sa 14 koševa i 6 skokova, po 13 ubačaja su dodali Lo i Giffey
Vidi originalni članak

Domaćin ovogodišnjeg EuroBasketa, njemačka košarkaška reprezentacija u svom je prvom nastupu u Kölnu svladala olimpijskog doprvaka Francusku sa 76-63 (17-13, 21-18, 19-12, 19-20).

U večeri kada su Nijemci umirovili dres s brojem 14 u čast Dirka Nowitzkog, uz sjajnu igru u obrani iznenađujući junak postao je Johannes Thiemann sa 14 koševa i 6 skokova, po 13 ubačaja su dodali Maodo Lo i Niels Giffey, dok je jedini raspoloženi kod Francuske bio Guerschon Yabusele sa 18 ubačaja.

Ranije u četvrtak je u istoj skupini Slovenija obranu naslova započela 92-85 pobjedom protiv Litve.

GIANNIS PRIJETI HRVATSKOJ Prodavao je naočale i satove po Ateni kako bi preživio: 'Nešto najgore je igrati praznog želuca' UDOBNO SE 'ZAVALITE' Sportski petak! Evo gdje gledati košarkaše i vaterpoliste protiv Grčke te derbi Dinama i Rijeke

U skupini A u Tbilisiju Belgija je nakon produžetka svladala Gruziju sa 79-76 tricom Jonathana Tabua tri sekunde prije isteka vremena. Tabu i Jean-Marc Mwema ubacili su po 14 poena za Belgiju, dok je Aleksandar Mamukelašvili ubacio 18 za Gruziju. Podsjetimo, izbornik Belgije je Hrvat Dario Gjergja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare