To je to što me zanima!

Nijemci zagrizli, Talijani hladni: Dortmund sanja o Mandžukiću!

Mario Mandžukić pruža zaista sjajne igre na travnjaku u posljednje vrijeme. To su primijetili mnogi klubovi koji ga žele u svojim redovima, a posljednja je Borussia Dortmund čija je ponuda glatko obijena
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče.

Nakon Manchester Uniteda, veliki interes za dovođenje bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića pokazala je i dortmundska Borussija, a prema tvrdnjama Bilda, čelnici njemačkog klub već su poslali i prvu ponudu na adresu Juventusa koja je glatko odbijena.

Super Mario igra u zaista odličnoj formi u posljednje vrijeme. Na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrao je vrlo zapaženu ulogu u napadu Vatrenih, a u istom ritmu nastavio je i u svom Juventusu. 

MOGGIJEVA ISPOVIJEST Zloglasni direktor Juvea: Zvao sam suce i imao CR-a u šaci...

Njegove sjajne igre primijetili su brojni nogometni velikani koji bi rado vidjeli Mandžu u svojim redovima, ali stav trenera 'stare dame' Massimiliana Allegrija potpuno je jasan. Talijanski stručnjak ni ne pomišlja na to da proda Marija Mandžukića!

Iako je nedavno legendarni Nijemac Lothar Matthäus javno nahvalio Mandžu te poručio čelnicima Borussije da ga dovedu ako mogu, od toga ipak neće biti ništa. 

-  Igrač kao on svaku momčad podiže, daje joj timski duh i jača mentalitet. Borussiji Dortmund nedostajao je takav igrač u posljednjih deset-dvanaest mjeseci. Netko tko će zasukati rukave, naštetiti protivniku. 'Pokvarenjak', ali u izričito pozitivnom smislu. Ako postoji šansa, Borussia mora dovesti Mandžukića, rekao je nedavno legendarni Lothar Matthäus.

Za 'staru damu', Mario je nastupio u 131 utakmici. Zabio je 35 golova i podijelio 18 asistencija, a ugovor mu traje do 30. lipnja 2020. godine.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dobro poznajete nogomet?

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bianconeri_zgb 30.08.2018.

    Netko iz hns-a mora ulozit velike napore da vrate maria u reprezentaciju jer je on neophodan za naslov prvaka europe za 2 godine.

  • no sleep 30.08.2018.

    pokorit ćemo Europu za 2 godine, mandžo vrati se

  • Agramovac88 30.08.2018.

    Stari moj, od kud ste vi iščupali ovu vijest, pa to je bilo prije mjesec dana kad je Dortmund tražio napadača. Ne znam je znate, Paco Alcacer je potpisao jučer za BvB, tako da ovo nema veze s istinom, već je stara vijest i ponuda koja je odbijena

Komentiraj...
Vidi sve komentare