To je to što me zanima!

Nika Fleiss: Baš se veselim što dolaze i mališani iz Nazorove

Nika Fleiss štićenicima doma u Nazorovoj poslijepodne je uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2013. godine– Zagreb/Sljeme
Vidi originalni članak

Tako će njih trideset, koji su izrazili želju za odlaskom na Sljeme, 4. i 6. siječnja imati priliku uživo pratiti slalomske vožnje najboljih svjetskih skijaša i skijašica.

– Zadovoljstvo nam je što će naša djeca i ove godine prisustvovati utrci te svojim navijanjem doprinijeti veličanstvenom sljemenskom ugođaju. Zahvaljujemo organizatorima na vrijednoj donaciji – rekla je Svjetlana Tončetić Bogović, voditeljica Odjela skrbi o djeci.

Podjela ulaznica rezultat je suradnje Hrvatskog skijaškog saveza s Radijem Sljeme čiji su ciljevi omogućiti mladim ljubiteljima skijanja da budu dijelom ovog sportskog događaja svjetskog značaja, motiviranje na bavljenje sportom te promoviranje zdravog života.

– Ponosna sam što imamo priliku svoj djeci iz doma u Nazorovoj koja žele otići Sljeme osigurati sudjelovanje u jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici. Veselim se što će nam se pridružiti na utrkama i uživati u vrhunskom sportu – rekla je Nika Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.

U želji da skijanje približi mladima, Hrvatski skijaški savez je osim ove inicijative organizirao i brojne nagradne igre za osnovnoškolce i srednjoškolce, a u suradnji s Hrvatskim školskim športskim savezom na utrke dovodi čak 600 učenika iz cijele Hrvatske. Usto, proširen je i volonterski program pokrenut prošle godine u sklopu kojeg će na utrkama, osim zagrebačkih, sudjelovati i volonteri iz Splita, Osijeka i Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cosanostra666 30.12.2012.

    nije mi jasno ono skrivanje očiju sa crnom trakom kod male djece.......da li se štite samo djeca poznatih a maleni iz doma se i tako zovu štićenici.......ajmo djeco na sljeme neka vas svi vide

  • Yassa 28.12.2012.

    nika je je dobra i tatino djete

  • uskodugousko 28.12.2012.

    samo nemoj dat duplericu

Komentiraj...
Vidi sve komentare