To je to što me zanima!

Niki Kovaču nagrada 'Bilda' za trenera godine u Bundesligi...

Stojim ovdje s nagradom u ruci kao predstavnik Eintrachta, i stožera i igrača. Za ovu nagradu nisam zaslužan samo ja, nego svi mi, rekao je Niko Kovač, trener godine u Bundesligi
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski nogometni izbornik a sada trener minhenskog Bayerna Niko Kovač primio je sinoć nagradu za najboljeg trenera godine u izboru njemačkog dnevnika 'Bild'.

Najpopularniji njemački dnevnik sinoć je na svečanosti u Hamburgu na kojoj je bilo oko 700 uzvanika podijelio svoje godišnje sportske nagrade, a jedan od dobitnika bio je i Niko Kovač.

VIDEO: ODUŠEVIO NIJEMCE Kovač o spornom, poklonjenom penalu: 'Ne bih ga nikad sudio'

Urednici 'Sport Bilda' podijelili su nagrade u devet kategorija a Kovač, trenutačno trener Bayerna koji je novu sezonu otvorio pobjedom protiv Hoffenheima prošli petak, pobijedio je u izboru za trenera godine.

Kovač je prošle godine vodio Eintracht iz Frankfurta s kojim je osvojio njemački Kup napravivši senzaciju pobjedom u finalu nad favoritom Bayernom koji je prije toga osvojio naslov njemačkog prvaka.

- Stojim ovdje s nagradom u ruci kao predstavnik Eintrachta, i stožera i igrača. Za ovu nagradu nisam zaslužan samo ja, nego svi mi - rekao je skromni Kovač kada mu je uručena nagrada.

Tijekom razgovora, voditelj programa pitao ga je bi li mijenjao trofej njemačkog Kupa za hrvatsko zlato na Svjetskom prvenstvu, a Niko Kovač je odgovorom oduševio Hrvate:

- Uh, to je teško pitanje, ali moj odgovor je - da! Kao domoljub kažem da bih!

VIDI OVO! 10 zanimljivosti o Dinamu koje niste znali!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • aaerts 28.08.2018.

    taj njihov bild mi je debild :P

  • hrvoje98 28.08.2018.

    Mi Hrvati!! Ponosni Patrioti, ma gdje god se na ovoj zemaljskoj Kugli nalazili,!! Hvala ti Boze za ovu najljepšu Grudu na svijetu, di se naša lijepa nalazi..,,! IZNAD SVIH HRVATSKA!!!

  • dadooo1 28.08.2018.

    Svaka čast legendo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare