To je to što me zanima!

Nikica Jelavić: O transferu ne smijem više ništa reći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Da se nešto 'kuha' s Rangersima Nikica Jelavić dao je do znanja za škotski tabloid. Kako se pregovori razvijaju Austrijancima nije želio otkriti
Vidi originalni članak

Dva gola Nikice Jelavića bugarskoj Beroi u 3. pretkolu LP-a sasvim sigurno su učvrstili odluku Glasgowa Rangersa da hrvatskog reprezentativca dovedu na Ibrox Park. U utorak je Jelavić za škotski tabloid Daily Record izrazio želju za odlaskom iz bečkog Rapida.
- Držim palčeve da se transfer realizira. Oduvijek sam sanjao zaigrati na Otoku i mislim da je došla moja velika prilika. Nadam se da će mi Rapid odobriti odlazak i tako mi uzvratiti uslugu za moje beskrajno zalaganje koje sam pokazivao - izjavio je Jelavić koji je danas ipak bio rezerviraniji u izjavama za austrijske medije.
- Ne smijem vam ništa govoriti o tome što se događalo po pitanju transfera. Osjećam se dobro, mislim da se polako vraćam u svoju staru formu - kaže Jelavić koji je svojom izjavom dao do znanja da se nešto 'kuha'.
Čeka li se službena objava ili su mu jednostavno čelnici Rapida zabranili komentiranje eventualnog trasnfera, tek ćemo vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • badro delgado 04.08.2010.

    ovaj ima da rastura u rangersima i u hrvatskoj reprezentaciji.. ovakvoga nismo imali jos od boksica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare