To je to što me zanima!

Nikica Jelavić 'potjerao' Sahu u Spurse, Pienaar u Evertonu

Iz Tottenhama su otišli Pienaar, Bassong, Ćorluka i Pavljučenko, a doša je Louis Saha iz Evertona u koji je došao hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić
Vidi originalni članak

Tottenham je svoje napadačke redove 'osvježio' iskusnim Louisom Sahom (33) iz Evertona. Bivši napadač Fulhama i Manchester Uniteda u dosadašnjem je dijelu premierligaške sezone zabio samo jedan gol, ali to nije spriječilo menadžera Spursa Harryja Redknappa da ga dovede na White  Hart Lane. Boje Evertona Saha je branio od 2008. godine, a u lipnju mu je istjecao ugovor. 

U posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka dovođenjem francuskog napadača Spursi su tako zaključili za njih siromašni prijelazni rok. U klub su uz Sahu došli još samo Yago Falque i stanoviti Ryan Nelsen, dok je prodan Roman Pavljučenko moskovskom Lokomotivu. 

U drugom je pak pravcu otišao Steven Pienaar koji će do kraja sezone igrati na posudbi u Evertonu iz kojeg je i došao u Tottenham. Everton je tako napravio odličan posao u ovom prijelaznom roku. Potrošili su nešto više od devet milijuna eura, a kupili su Nikicu Jelavića i Darrona Gibsona te na posudbu doveli Landona Donovana i Stevena Pienaara. Solidno preslagivanje kadra koje je svoju dobru stranu pokazalo već sinoć u pobjedi nad vodećim klubom Premier lige Manchester Cityjem (1-0), a jedini gol zabio je novopridošli Gibson.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • denisss 01.02.2012.

    koji glupi naslov "potjerao", pa saha je otišao u bolji klub od evertona hahaha

  • NikolaCro17 01.02.2012.

    a jel doša Saha ili je došao ;)

  • tomovic66 01.02.2012.

    SMAO ti ANVIJAJ, ako oces mozes i za RASENAL :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare