To je to što me zanima!

Nikica Jelavić u 50 igrača koji bi prvi mogli promijeniti klub

Liverpoolov sportski direktor posjetio je Old Firm, a meta je bio Jelavić! Kako piše portal tribalfootball.com, za hrvatskog će napadača redsi poslati službenu ponudu
Vidi originalni članak

BBC je našeg napadača uvrstio među 50 prvih igrača koji bi do 31. siječnja mogli promijeniti klub.

Liverpoolov sportski direktor posjetio je Old Firm između Celtica i Rangersa, a meta je bio – Nikica Jelavić! Kako piše portal tribalfootball.com, za hrvatskog će napadača redsi uskoro poslati službenu ponudu. 

Iako Jelavić nije bio strijelac u škotskom derbiju, ove je sezone za Rangerse zabio 14 golova, što nije promaknulo Kennyju Dalglishu, a cijena koju bi trebao platiti je oko deset milijuna funti. 

Uz Liverpool, već se pričalo o interesu QPR-a, Fulhama, Evertona i West Bromwich Albiona, pa ga je BBC uvrstio među 50 prvih igrača koji bi do 31. siječnja mogli promijeniti klub.

''Skoro je prešao u Leicester ovog ljeta, ali Hrvat se već ove zime želi okušati u Engleskoj, gdje ga čeka puno klubova koji stoje u redu za njega'', piše u tekstu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • grbinho. 02.01.2012.

    ma ta skotska liga je prelosa...vidjeli smo u europi koliko su rengersi jaki,..prvo ih malmo izbaci pa maribor...tako da ne znam koliko je jelavic dobar dok ne ode u neki jaci klub i ligu...

  • Skanjac 02.01.2012.

    a bemu, ak i ode ne bu valjda novi Caroll...

  • nera13 02.01.2012.

    Jelavić igra u jadnoj ligi. Živi užas je. To zna svatko tko na brojnim sportskim kanalima odluči pratiti taj horor. Kako bi se snašao u Liverpoolu,,,u ozbiljnoj ligi...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare