To je to što me zanima!

Nikica uz Petrića: HSV bi na zimu doveo Jelavića?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši napadač Hajduka i naš novi reprezentativac navodno je želja moćnog bundesligaša. Hamburg nudi tri milijuna eura, a Rapid želi 4,5 milijuna...
Vidi originalni članak

Svoj nogometni put Nikica Jelavić započeo je u GOŠK-u iz Gabelel, nastavio u Hajduku, belgijskom Waregemu i austrijskom Rapidu, a iduća postaja mogao bi biti HSV.
- Da, pratimo Jelavića već neko vrijeme, ali zasad još ne možemo reći ništa konkretno - priznali su u HSV-u, a izjavu je prenio austrijski Kronen Zeitung.
Čelnici kluba Mladena Petrića poznaju Jelavića iz prve ruke, budući da Rapid i HSV igraju u istoj skupini Europske lige. U drugom kolu je Rapid dobio Hamburžane 3-0, a jedan gol zabio je i Nikica. U srijedu je HSV slavio 2-0 na svom stadionu, Rapid se oprostio od mogućnosti da prođe dalje, a Jelavić bi se uskoro mogao oprostiti od Rapida.
Momčad s Nordbank Arene ima velikih problema s napadačima ove sezone, otkako je otišao Ivica Olić, a s Hrvatima imaju jako dobra iskustva. Problem bi, međutim, mogla biti cijena. Kako navodi Kronen Zeitung, HSV nudi tri milijuna eura, a Bečani traže 4,5 milijuna. A za njega su Waregemu platiti 200.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lautas 03.12.2009.

    ajde nek se i on maknuo iz austrijske lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare