To je to što me zanima!

Nikin hat-trick, Nijemci mirni: Žao nam je idućeg protivnika...

Nitko nije očekivao da ćemo biti tri utakmice u nizu bez pobjede, ali to je nogomet. Kad se posklizneš, uvijek imaš šansu da se boriš i vratiš, a to ćemo mi i napraviti u subotu, rekao je Kovač nakon remija s Ajaxom
Vidi originalni članak

Niko Kovač na klupi Bayerna proživljava prvu manju krizu. I treću utakmicu u nizu njemački prvak je bez pobjede.

Zabrinjavajuće je to što su Augsburg i Ajax izdržali na Allianz Areni te izvukli po bod, a u međuvremenu minhenski je div pao kod Herthe bez 'ispaljenog' metka.

Tako se bivši hrvatski izbornik očekivano našao na naslovnici Bilda.

Međutim, Nijemci zasad nisu skloni velikoj panici, jednostavno se vjeruje u snagu Bayerna koji bi već u subotu protiv Gladbacha u Bundesligi trebao isplivati iz problema.

- Žao mi je njih, Bayern kad naljutite, to nije dobro - rekao je legendarni Steffan Effenberg.

U utakmici Lige prvaka protiv Ajaxa ništa nije štimalo. Mladi Nizozemci su se išli nadigravati i bili bliže pobjedi pa je stvar morao spašavati kapetan Manuel Neuer u 92. minuti. 

>>> VIDEO pogledajte OVDJE

- Definitivno nismo igrali dobro! Nakon prvih 15 minuta nismo osvajali dovoljno duela, krivo smo dodavali i kao posljedica toga - izgubili smo samopouzdanje. Nitko nije očekivao da ćemo biti tri utakmice u nizu bez pobjede, ali to je nogomet. Kad se posklizneš, uvijek imaš šansu da se boriš i vratiš, a to ćemo mi i napraviti u subotu - rekao je Kovač pa nastavio:

- Ovo je zanimljiva i ravnopravna skupina. Rekao sam u početku da smo favoriti, ali da svaka momčad može pobijediti. Sve je moguće, ali uvjeren sam da ćemo ući u nokaut fazu. Moram sjesti sa stožerom i proći posljednje utakmice kako bih analizirao zašto ne pobjeđujemo. Siguran sam da ćemo poduzeti prave korake da se vratimo na pravi put u sljedećim utakmicama.

Thomas Müller odigrao je 450. utakmicu u dresu Bayerna (11. u povijesti kluba koji je to napravio), ali neće je pamtiti po dobrom.

- Bili smo jako odlučni, ali u ovom trenutku radimo dosta stvari krivo. Šef znaš što ne valja i radimo na tome zajedno da bismo ispravili -  tvrdi Müller.

Neuer je dodao:

- Oni su došli ovdje igrati nogomet.

U redovima Ajaxa - žal.

- Bayern je među najvećih klubovima na svijetu, ali kad pogledate samo ovu utakmicu i prilike koje smo imali, trebali smo pobijediti. Ponosan sam na igrače. Možemo biti sretni rezultatom i što smo na vrhu skupine. Kad pogledate kontekst utakmice, možemo biti zadovoljni bodom, ali odlazeći s terena, razmišljali smo da smo morali pobijediti. Mogli smo i trebali pobijediti! Osim samog početak, odigrali smo fantastično - kaže Ajaxov trener Erik ten Hag.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • plik 11.10.2018.

    nikako mi nejde u glavu da su glavonje jednog Bayerna mogli tako debelo popušit...

  • komentator__Luka 03.10.2018.

    nadam se da sam u krivu ali mislim da je kovač za manje klubove koje treba dizati i vratit na pravi put i ohladiti glave vrućim igračima, nego veliki kao bayern di su neke zvijezde koje nesmiješ mijenjat i teško biti autoritet takvima, zato je on loše prošao i u reprezentaciji

  • ciLa 03.10.2018.

    Samo jalni mogu komentirati ovako. Puno stvari se treba poklopiti da bi momčad postala momčad. Sjetite se Reala svih ovih godina i loših ulazaka u prvenstvo, a oni osvojili tri lige prvaka. Kovač je dobar trener i ne bi bio tu di je da nije tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare