To je to što me zanima!

Niko: Harry ima presudan značaj za moju karijeru

Niko Kranjčar dao je prvi intervju za TV-postaju Tottenhama. Njegove je izjave potom prenijela internet-stranica slavnog londonskog kluba...
Vidi originalni članak

Niko je najviše govorio o treneru Harryju Redknappu i ostalim poznatim licima u među novim mu suigračima.
- Harry Redknapp na moju je karijeru imao ogroman utjecaj. Prvi mi je dao priliku igrati nogomet na najvišoj razini, te me strpljivo i postupno uključivao u igru tijekom moje prve sezone u Engleskoj. Potom je tijekom druge opet pokazao nevjerojatno povjerenje – izjavio je Kranjčar o jednome od svojih najdražih trenera, koji ga je u Portsmouth doveo iz Hajduka u ljeto 2006. godine.
- Njegove vještine vođenja i upravljanja ljudima čine da svaki nogometaš želi igrati za njega. Njegovi su nogometno znanje i iskustvo također veliki plus.
- Sjajno je također igrati među prijateljima. Luka Modrić i Vedran Ćorluka moji su sunarodnjaci. Činjenica da su ovdje bila je vrlo važna za moj dolazak. Također, poznajem jako dobro Jermainea Defoea i Petera Croucha, kao uostalom i trenera, iz mog vremena u Portsmouthu. Stoga sam siguran da ću se vrlo brzo prilagoditi.
- Sretan sam što sam ovdje. Priključenje Spursima veliki je iskorak za mene. Trenutačno sam na točci karijere kada se moram nastaviti dokazivati. Želim pomoći klubu u ostvarenju ciljeva koji su postavljeni. Prvi među njima jest nastaviti odličnu formu s početka prvenstva.
- Znam da ću se suočiti sa žestokom konkurencijom među veznim igračima, no Tottenham jest veliki klub zato što u njemu igra pregršt internacionalaca. Radujem se tom izazovu jer vjerujem da konkurencija igračima samo pomaže da postanu još bolji – zaključio je Niko.
Hrvatski bi nogometni reprezentativac mogao u dresu svog novog kluba debitirati sutra (subota) u derbiju petog kola Premiershipa protiv Manchester Uniteda na White Hart Laneu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nebra 11.09.2009.

    e care da si pratio zadnje EP vidio bi onu statistiku u kojoj prikazuju igrače koji su najviše pretrčali na tekmi i tam bi vidio da je Kranjčar bio jedan od najrastrčanijih u našoj repki i sveukupno u tekmi zato ne pričaj gluposti

  • nogometas05 11.09.2009.

    najveci znacaj u tvojoj prosjecnoj karijeri ima tvoja lijenost jer ti ne kuzis moderan nogomet-ti igras nogomet dodaj loptu i ostani-kao prije 50 god..treba trcat,trcati i opet trcati moj Niko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare