Obavijesti

Sport

Komentari 2

Niko: Harry ima presudan značaj za moju karijeru

Niko: Harry ima presudan značaj za moju karijeru
1

Niko Kranjčar dao je prvi intervju za TV-postaju Tottenhama. Njegove je izjave potom prenijela internet-stranica slavnog londonskog kluba...

VIDEO

Niko je najviše govorio o treneru Harryju Redknappu i ostalim poznatim licima u među novim mu suigračima.
- Harry Redknapp na moju je karijeru imao ogroman utjecaj. Prvi mi je dao priliku igrati nogomet na najvišoj razini, te me strpljivo i postupno uključivao u igru tijekom moje prve sezone u Engleskoj. Potom je tijekom druge opet pokazao nevjerojatno povjerenje – izjavio je Kranjčar o jednome od svojih najdražih trenera, koji ga je u Portsmouth doveo iz Hajduka u ljeto 2006. godine.
- Njegove vještine vođenja i upravljanja ljudima čine da svaki nogometaš želi igrati za njega. Njegovi su nogometno znanje i iskustvo također veliki plus.
- Sjajno je također igrati među prijateljima. Luka Modrić i Vedran Ćorluka moji su sunarodnjaci. Činjenica da su ovdje bila je vrlo važna za moj dolazak. Također, poznajem jako dobro Jermainea Defoea i Petera Croucha, kao uostalom i trenera, iz mog vremena u Portsmouthu. Stoga sam siguran da ću se vrlo brzo prilagoditi.
- Sretan sam što sam ovdje. Priključenje Spursima veliki je iskorak za mene. Trenutačno sam na točci karijere kada se moram nastaviti dokazivati. Želim pomoći klubu u ostvarenju ciljeva koji su postavljeni. Prvi među njima jest nastaviti odličnu formu s početka prvenstva.
- Znam da ću se suočiti sa žestokom konkurencijom među veznim igračima, no Tottenham jest veliki klub zato što u njemu igra pregršt internacionalaca. Radujem se tom izazovu jer vjerujem da konkurencija igračima samo pomaže da postanu još bolji – zaključio je Niko.
Hrvatski bi nogometni reprezentativac mogao u dresu svog novog kluba debitirati sutra (subota) u derbiju petog kola Premiershipa protiv Manchester Uniteda na White Hart Laneu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz