To je to što me zanima!

Niko i Joe stigli u Katar, Dohom se orilo: 'Volim te, Hrvatsko'

Trgovi i kafići bili su puni hrvatskih navijača, orila se "Moja domovina", na trenutak je izgledalo kao da se igra u nekom od hrvatskih gradova. Svi su stigli pomoći Hrvatskoj, bodriti, biti dio povijesti
Vidi originalni članak

Samo jedna riječ bi bila to, neopisivo, orilo se katarskom zračnom lukom nakon što su u nju zakoračili hrvatski navijači. Šest čarter letova stiglo je iz Zagreba i Splita na dan utakmice. Bilo je tu bivših reprezentativaca, glazbenika, poduzetnika, djece, roditelja, umirovljenika...

- Pa kaj bi mi bilo teško?! Bio sam na Brazilu, vratio se u Zagreb jer sam imao posla, pa se vratio na Argentinu i opet dolazim u subotu - rekao je Niko Kranjčar.

POGLEDAJTE VIDEO: Niko Kranjčar u Katru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, Niko je spremno ispunjavao silne želje za zajedničkom fotografijom. Pored njega bio je Josip Šimunić, koji je također s Nikom bio na četvrtfinalnoj utakmici.

- Sve za Hrvatsku. Ispunili su nas ponosom, ovo može samo Hrvatska - rekao je Josip Šimunić.

U avionu je bio i Mladen Grdović, koji je bio posebni gost reprezentacije i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a upravo je njegova pjesma "Nije u šoldima sve" jedna od onih koje "vatreni" najviše vole pjevati i koje im sviraju u autobusu na putu do stadiona.

OD ARGENTINE DO ARGENTINE Gdje si bio '18.? Za neke igrače većina nije ni čula, a jedan je tada igrao za - Njemačku...

Trgovi i kafići bili su puni hrvatskih navijača, orila se "Moja domovina", na trenutak je izgledalo kao da se igra u nekom od hrvatskih gradova. Svi su stigli pomoći Hrvatskoj, bodriti, biti dio povijesti. Jer ovo što je ostvarila reprezentacija Hrvatske, nakon finala u Rusiji, zaista je nevjerojatan uspjeh.

- Ma vi ste naš ponos, mirno gledam sve utakmice jer ovo što vi radite, to je nevjerojatno - rekao je Aco Petrović.

Cijela Hrvatska opet je ujedinjena, rezultat koji su postigli Luka Modrić, Zlatko Dalić i reprezentacija ide u red povijesnih.

- Nas nikad ne smijete otpisati, a to vole raditi. Jesmo mali, ali imamo ogromno srce - rekao je Šimunić.

POGLEDAJTE VIDEO: Joe Šimunić prognozira rezultat

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • NindžaPijace 15.12.2022.

    Joe Sjekira Šimunić

  • Luj16 13.12.2022.

    Pravo hrvatsko ime Joe.

  • mmmmmmm7777777 13.12.2022.

    Jooooo legendooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare