To je to što me zanima!

Niko Kovač baš i ne izgleda kao trener kojem se 'trese stolica'

Čvrsto smo uz Niku, bez ozbira što se dogodilo u sljedećim tjednima, rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness. A izvršni direktor bavarskog kluba otišao je s Nikom na pivo na popularni Oktoberfest
Vidi originalni članak

Bayern München je u krizi, u zadnje četiri utakmice ima dva poraza i dva remija, a njemački mediji pišu kako se Niki Kovaču opasno trese stolica. No iz vrha bavarskog kluba uvjeravaju kako je Kovačeva pozicija na klupi sigurna.

Bayern je u nedjelju doživio pravu katastrofu, izgubio je doma od Borussije Mönchengladbach 3-0, primio je gol sedmu domaću utakmicu zaredom u Bundesligi što se nije dogodilo punih 10 godina. 

BAYERN JE 5. Debakl Nike Kovača: Bayern je teško stradao od M'gladbacha

Prvi put od 1999. godine, dakle nakon 19 godina, Bayern je ušao u mjesec u kojem je popularni Oktoberfest s četiri utakmice zaredom bez pobjede. 

No, iz bavarskog giganta kažu da su uz Niku Kovača. 

- Čvrsto smo uz Niku, bez ozbira što se dogodilo u sljedećim tjednima. On je naš trener i ima našu podršku - rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness. 

UPITNA BUDUĆNOST Gazde ušle Niki u svlačionicu: Neke stvari moraju ostati tamo

Kriza je počela 25. rujna nakon domaćih 1-1 protiv Augsburga. Potom je Bayern izgubio 2-0 na gostovanju kod Herthe, da bi listopad otvorio domaćim remijem protiv Ajaxa u Ligi prvaka (1-1), s tim da je nizozemska momčad izgledala puno bolje.

Posljednji poraz, koji se može nazvati i debaklom, stigao je u nedjelju i nakon njega neki njemački mediji već su počeli tražiti Kovačevog nasljednika na klupi.

Kakva god situacija u klubu bila, u Bayernu ne propuštaju Oktoberfest, na koji dolaze igrači, treneri, dužnosnici kluba i svi koji imaju veze s Bayernom, vode svoje ljepše polovice i to u tradicionalnim bavarskim nošnjama.

Niko je posjetio Oktoberfest i pozirao u društvu izvršnog direktora kluba Karla- Heinza Rummeniggea.

Niko: Ne igramo kao momčad

Nije izgledao kao netko kome se trese stolica.

No svjestan je Niko da Bayern nije Eintracht.

- Znam kako stvari funkcioniraju u nogometu i u Bundesligi. Igrali smo sjajan nogomet u sedam utakmica, sad ne igramo. Isto tako, znam da sam u Bayernu, a vrijeme koje dobijete ovdje nije isto kao u drugim klubovima - rekao je Niko.

Bayern ne izgleda kao momčad, priznao je to i Niko.

- Trudimo se, ali ne kao momčad. Moramo biti jedno. Previše individualnih grešaka radimo, a to donosi nemir u momčad. Postoje dobri i loši trenuci, za ovo sam ja odgovoran i moramo se što prije popraviti - dodao je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Bayern 08.10.2018.

    DANAS NASLOVNICA BILDA: Uli Hoenss ja cu Kovaca stititi do krvi :)

  • bicebolje_2 08.10.2018.

    Šteta da Bajern nije uzeo vas za presjednika jer znate bolje od njih koi su u Bajernu od rodjenja.

  • 08.10.2018.

    Meni se više čini da igraći bojkotiraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare