Obavijesti

Sport

Komentari 31

Niko Kovač baš i ne izgleda kao trener kojem se 'trese stolica'

Niko Kovač baš i ne izgleda kao trener kojem se 'trese stolica'
5

Čvrsto smo uz Niku, bez ozbira što se dogodilo u sljedećim tjednima, rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness. A izvršni direktor bavarskog kluba otišao je s Nikom na pivo na popularni Oktoberfest

VIDEO

Bayern München je u krizi, u zadnje četiri utakmice ima dva poraza i dva remija, a njemački mediji pišu kako se Niki Kovaču opasno trese stolica. No iz vrha bavarskog kluba uvjeravaju kako je Kovačeva pozicija na klupi sigurna.

Bayern je u nedjelju doživio pravu katastrofu, izgubio je doma od Borussije Mönchengladbach 3-0, primio je gol sedmu domaću utakmicu zaredom u Bundesligi što se nije dogodilo punih 10 godina. 

Debakl Nike Kovača: Bayern je teško stradao od M'gladbacha
Debakl Nike Kovača: Bayern je teško stradao od M'gladbacha

Prvi put od 1999. godine, dakle nakon 19 godina, Bayern je ušao u mjesec u kojem je popularni Oktoberfest s četiri utakmice zaredom bez pobjede. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, iz bavarskog giganta kažu da su uz Niku Kovača. 

- Čvrsto smo uz Niku, bez ozbira što se dogodilo u sljedećim tjednima. On je naš trener i ima našu podršku - rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness. 

Gazde ušle Niki u svlačionicu: Neke stvari moraju ostati tamo
Gazde ušle Niki u svlačionicu: Neke stvari moraju ostati tamo

Kriza je počela 25. rujna nakon domaćih 1-1 protiv Augsburga. Potom je Bayern izgubio 2-0 na gostovanju kod Herthe, da bi listopad otvorio domaćim remijem protiv Ajaxa u Ligi prvaka (1-1), s tim da je nizozemska momčad izgledala puno bolje.

Posljednji poraz, koji se može nazvati i debaklom, stigao je u nedjelju i nakon njega neki njemački mediji već su počeli tražiti Kovačevog nasljednika na klupi.

Kakva god situacija u klubu bila, u Bayernu ne propuštaju Oktoberfest, na koji dolaze igrači, treneri, dužnosnici kluba i svi koji imaju veze s Bayernom, vode svoje ljepše polovice i to u tradicionalnim bavarskim nošnjama.

Niko je posjetio Oktoberfest i pozirao u društvu izvršnog direktora kluba Karla- Heinza Rummeniggea.

FC Bayern Munich

Niko: Ne igramo kao momčad

Nije izgledao kao netko kome se trese stolica.

No svjestan je Niko da Bayern nije Eintracht.

- Znam kako stvari funkcioniraju u nogometu i u Bundesligi. Igrali smo sjajan nogomet u sedam utakmica, sad ne igramo. Isto tako, znam da sam u Bayernu, a vrijeme koje dobijete ovdje nije isto kao u drugim klubovima - rekao je Niko.

Bayern ne izgleda kao momčad, priznao je to i Niko.

- Trudimo se, ali ne kao momčad. Moramo biti jedno. Previše individualnih grešaka radimo, a to donosi nemir u momčad. Postoje dobri i loši trenuci, za ovo sam ja odgovoran i moramo se što prije popraviti - dodao je Niko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića