To je to što me zanima!

Niko Kovač kandidat za klupu Liverpoola: 'Njegovi agenti već su razgovarali u Londonu...'

Liverpool je krajem siječnja potvrdio da će Klopp napustiti momčad. Kovač je prije mjesec dana dobio otkaz u Wolfsburgu, a žele ga njemački i engleski klubovi
Vidi originalni članak

Jürgen Klopp (56) napušta Liverpool na kraju sezone, a klub je u užurbanoj potrazi za novim trenerom. Niko Kovač (52) nedavno je dobio otkaz u Wolfsburgu i jedan je od kandidata, piše Daily Mail te dodaje da su "predstavnici hrvatskog trenera razgovarali s nekim engleskim klubovima u Londonu".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liverpool je krajem siječnja potvrdio da će Klopp napustiti momčad. Klopp je Liverpool preuzeo krajem 2015. godine kao klub koji je u prethodnih osam sezona samo tri puta završio među četiri najbolje engleske momčadi. Nakon što je 2018. izgubio finale Lige prvaka (od Reala), iduće je godine postao prvak Europe (pobijedio Tottenham), a 2020. klubu je donio prvi naslov prvaka nakon 30 godina.

S Liverpoolom je osvojio po jedan trofej u svim natjecanjima u kojima je sudjelovao, osim Europske lige, a to su, uz Ligu prvaka i Premier ligu, još Svjetsko klupsko prvenstvo, Uefin superkup, FA kup, Liga kup i engleski superkup. 

Kovača prate i neki njemački klubovi. Vodio je hrvatsku U-21 reprezentaciju, A reprezentaciju, Eintracht, Bayern, Monaco i Wolfsburg.

ČUDESNI HRVAT Liverpool je nova žrtva sjajnog Pašalića! Ostavio Kloppa u šoku, a svog trenera oduševio U BUNDESLIGI VIDEO Bjelica izgubio u gostima kod Augsburga, Beljo nije igrao

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ro kaj 14.04.2024.

    Ako ćelava protuha i prodavač magle može biti trener Citya može i Niko Kovač Liverpoola.

  • fui24h 14.04.2024.

    Mmm kako je lijepo vidjet muškiće u sportskim dresovima.

  • Minas Tirith 14.04.2024.

    dobar je Niko samo treba voditi pravu momčad

Komentiraj...
Vidi sve komentare