Obavijesti

Sport

Komentari 29

Liverpool je nova žrtva sjajnog Pašalića! Ostavio Kloppa u šoku, a svog trenera oduševio

Liverpool je nova žrtva sjajnog Pašalića! Ostavio Kloppa u šoku, a svog trenera oduševio

O moj Bože, bila je ovo stvarno loša utakmica. Dobro smo ušli u susret, ali nismo tako nastavili. I prije no što su oni zabili, izgubili smo konce igre, rekao je šokirani Klopp

VIDEO

Napoli, Manchester City, Milan, PSG, Manchester United, Inter. Svima njima zabijao je maestralni Mario Pašalić, a tome elitnom društvu pridodao je još jednog velikana.

Pokretanje videa...

Ludnica u Rotterdamu! 'Vatreni' preokrenuli protiv Nizozemske, Dalić ubacio dva asa s klupe 00:34

Atalanta je u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige pregazila Liverpool (3-0) na Anfieldu, a pečat na ovu čudesnu večer udario je Paša koji je zabio za 3-0 u 83. minuti. Taj gol bio je šlag na kraju jedne maestralne predstave na kultnom stadionu. Hrvatski reprezentativac igrao je na poziciji zadnjeg veznog i bio je najbolje ocijenjen na Sofascoreu s ocjenom 8.1. On i kolega mu Ederson nadigrali su vezni red Liverpoola koji je bio nemoćan. Svjestan je toga i veliki Virgil Van Dijk koji se ne sjeća kada je njegova momčad odigrala ovako grozno. Inače, Redsi su na svome terenu izgubili prvi put nakon 33 utakmice, a prije Atalante ih je razbio Real Madrid (5-2) u veljači prošle godine. 

Liverpool v Atalanta - UEFA Europa League - Quarter-Final - First Leg - Anfield

- Ovo je bilo ispod svake razine. Sve što je danas moglo poći po krivu je pošlo i prije svega se ispričavam navijačima. Na nama je da se fokusiramo na utakmice koje nam dolaze i probamo ovo okrenuti - kazao je Nizozemac. 

Pašalić je zabio 49 golova u 236 utakmica za Atalantu, što je senzacionalna brojka za jednog veznjaka. Od 2018. godine, otkako je došao u Bergamo, niti jedan veznjak nije zabio više od njega. Promijenio je nekoliko pozicija u talijanskom klubu, ali gdje god igrao, on odradi svoj posao. Ulazak iz drugog plana je doktorirao i to mu je najjače oružje, a u posljednje vrijeme vidjeli smo da i na poziciji klasičnog veznjaka može biti sjajan. Definitivno sjajna vijest i za Zlatka Dalića ako bude bilo potrebe... Igrač na kojeg se uvijek možete osloniti. Oduševljen njime bio je i trener Gian Piero Gasperini. 

Europa League - Quarter Final - First Leg - Liverpool v Atalanta

- Ovo je izvanredan rezultat za Atalantu, za njenu povijest, za sve navijače koji su nas bodrili nevjerojatnim entuzijazmom, za klub, za momčad. Već je igranje u četvrtfinalu Europske lige nešto na što smo jako ponosni, a ovo je jedan od onih rezultata koje ćemo pamtiti. Kao što bi pamtili da osvojimo trofej - kazao je trener Atalante pa pohvalio svoje igrače:

- Dugo smo zajedno i imamo vrlo specifične reference. Dogodila se ta ozljeda Kolašinca što je značilo stavljanje De Roona iza, ali znao sam da imamo Pašalića u sjajnoj formi. Pokazali smo hrabrost i želju za ofenzivnijom igrom. Rijetko smo bili pod napadima. Zašto sam napravio samo jednu zamjenu? Nisam htio ništa dirati. Bojao sam se jer dečki su još uvijek bili dobri. Scamacca? Prolazi kroz proces rasta i teži postati igračem najviše razine. Ova utakmica za njega mora biti injekcija samopouzdanja - zaključio je Gasperini.

Europa League - Quarter Final - First Leg - Liverpool v Atalanta

Jürgen Klopp odlazi na kraju sezone iz Liverpoola. S klubom se bori za naslov u Premier ligi, nadali su se i europskom trofeju, ali pred njima je u uzvratu jako težak zadatak. No, ako su prije pet godina nadoknadili poraz od 3-0 protiv Messijeve Barcelone i ušli u finale Lige prvaka, imaju pravo se nadati da isto mogu napraviti i u Bergamu.

- O moj Bože, bila je ovo stvarno loša utakmica. Dobro smo ušli u susret, ali nismo tako nastavili. I prije no što su oni zabili, izgubili smo konce igre. Bilo nas je posvuda, ali i nigdje. Vezni red bio nam je rastegnut. I desno i lijevo. Nisam to prepoznao, bilo je stvarno čudno - rekao je šokirani Klopp. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S VESLAČICAMA SESTRAMA JURKOVIĆ: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist