To je to što me zanima!

Niko Kovač: Najviše sam za repku zabijao glavom

Niko Kovač je zabio oba gola, glavom za vodstvo, autogol za 1-1, a bio je i blizu trećem golu. No početkom nastavka je pogodio prečku i stativu
Vidi originalni članak

Niko Kovač s osmijehom je primao čestitke kao dvostruki strijelac. Zabio je za vodstvo Hrvatske, ali i šeprtljavi izjednačujući autogol.
- Ako je ono što su oni zabili gol, onda se ne treba više igrati nogomet - rekao je kapetan i dodao:
- Lopta me udarila u nogu, Plete nije imao šanse da je boksa. Ja gledam gdje je on, a Mađari su je ugurali skroz u gol - rekao je kapetan reprezentacije.
Osim gola i autogola Niko je umalo zabio i za 2-1, no lopta je pogodila okvir gola.
- Ako pogledate sve moje golove za reprezentaciju, više sam ih zabio glavom nego nogom. Rekao bih da je to više 'njuh’ nego sreća ili uigrana kombinacija. Kod prvoga gola osjetio sam da će Srna prebaciti na drugu stranu - rekao je Niko Kovač.
Iako nije odigrao veliku utakmicu, ovo mu je zapravo bila jedna od lošijih za Hrvatsku, Luka Modrić nije bio razočaran utakmicom u Budimpešti.
- Ipak više volimo igrati službene, velike utakmice. A Austrija će biti velika utakmica - rekao je Luka. Bliski prijatelj Vedran Ćorluka nije bio zadovoljan svojom igrom.
- Nisam igrao dobro, protiv Austrije mora biti bolje - misli branič Manchester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Liverpool_boy 01.06.2008.

    a zabio si 2 gola

  • PeGO 31.05.2008.

    @gremljin ti bi se vrhunski našao u onoj situaciji

  • gremljin 31.05.2008.

    Pletikose! gol je djelo Pletikose dragi moj gospodine, ostavite suca, srao je dosta , ali krivac za gol je truba na našem golu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare