To je to što me zanima!

Niko Kovač: Prazan Poljud je tragedija za hrvatski nogomet

Neće nam biti ugodno igrati pred praznim tribinama, ali to nam neće biti alibi, rekao je Kovač nakon prvog treninga reprezentacije na Poljudu uoči ogleda s Talijanima
Vidi originalni članak

Niko Kovač poveo je reprezentativce na večernji trening u utorak. Kovača i igrače dočekali su mladi nogometaši iz Splita i okolice koji su imali pozivnicu HNS-a. 

Reprezentaciju je dočekao i transparent ""Ova utakmica reprezentacije nije vama nikakvo opravdanje, brojimo dane do vaše kapitulacije'', ali on je brzo uklonjen. 

Hrvatska protiv Italije igra u petak na praznom Poljudu. Uefa je bila nemilosrdna i odrezala nam drakonsku kaznu jedne utakmice bez navijača zbog povika "Za dom" na utakmici s Norveškom u Maksimiru.

- To je tragedija za naš nogomet i naš narod. Neće nam biti ugodno igrati pred praznim tribinama, ali to nam neće biti alibi - rekao je Niko Kovač nakon prvog treninga.

Reprezentaciji se priključio i europski prvak Ivan Rakitić.

- Nećemo previše intenzivno raditi jer znamo da je kraj sezone. U svim dosadašnjim utakmicama pokušavali smo nametnuti ritam, ako to ne uspijemo protiv Talijana, vratit ćemo se, pokušati osvojiti loptu i krenuti u brzu tranziciju - dodao je hrvatski izbornik.

Hrvatska će biti bez ozlijeđenih Modrića i Lovrena te suspendiranog Ćorluke.

- U Milanu smo bili kvalitetni i bez Luke, a siguran sam da Schildenfeld može dobro zamijeniti Ćorluku, što je već i pokazao. Optimist sam - rekao je Niko i dodao:

- Bio bih zadovoljan bodom, ali idemo na pobjedu. Conte i ja ne možemo jedan drugoga iznenaditi - kaže hrvatski izbornik uoči utakmice u petak.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • KrunoslavKasunić 10.06.2015.

    Ako već navijači ne smiju na stadion neka naprave prijenos navijanja sa par lokacija na stadionski razglas; da igračima bude lakše. Odluka takvo što ne brani.

  • 1955 09.06.2015.

    Treba pustiti gledatelje na poluvremenu unutra besplatno. Treba otpiliti mafiju Fife I Uefe. Tamo su lopovski mafijaši koji tobože propagiraju ferplej. Banda Fifina.

  • 1980bena 09.06.2015.

    baš šteta jedino sto predstavlja nasu zemlju je sport,navijaci su nula,jer je kriza zbog politike,a ne zbok kovaca i ostalih...šteta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare