To je to što me zanima!

Niko Kovač uvjeren u ostanak: Jaki smo u teškim situacijama

Razloge za optimizam Kovač pronalazi u činjenici da je njegova ekipa bila bolja prije četiri dana. Gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir, imali su tek jedan šut iz daljine
Vidi originalni članak

Od 20 i 30 igra se odlučujuća utakmica u Nürnbergu između istoimenog domaćina i gosta iz Frankfurta, Eintrachta.

Pulenovi Nike Kovača posve su nadigrali trećeplasiranog drugoligaša, ali zbog vlastite nespretnosti, kako u obrani, tako i u napadu, nisu stekli kapital uoči uzvrata. To danas afirmira Nürnberga kao favorita, međutim, bivši hrvatski izbornik čvrsto je uvjeren da su bolji od domaćina:

- Ne, mi uopće ne razmišljamo o drugoj ligi! Siguran sam da možemo slaviti u gostima. Pokazali smo već da se dobro snalazimo u teškim situacijama - rekao je trener Eintrachta.

Razloge za optimizam Kovač pronalazi u činjenici da je njegova ekipa bila bolja u prvom susretu prije četiri dana. Naime, gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola, imali su tek jedan pokušaj iz daljine.

Frankfurt je pak 13 puta tukao po golu, imali su osam kornera (gosti jedan) i čak 74% posjeda, no, nije bilo dovoljno za pobjedu. Kad se na to nadoveže način na koji su primili gol za 0-1 gdje su sami sebi pospremili loptu u mrežu, dobivamo otprilike sliku njihove cijele sezone...

Gol bivšeg igrača Vojvodine Mijata Gačinovića, spasio je Kovača i ekipu poraza na Commerzbank-Areni, ali da bi ostali u ligi, hitno moraju popraviti realizaciju koja im je u prvoj utakmici totalno zakazala.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • RijaMa_3 24.05.2016.

    prosao

  • croaticum 23.05.2016.

    Volio bi zbog Nike da Frankfurt ostane u ligi mada su mi Bavarci jako dragi.

  • strmi007 23.05.2016.

    misliš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare