To je to što me zanima!

Niko Kranjčar zabio za slavlje Dinamo Kijeva nad Baselom

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar igrao je glavnu ulogu u 1-0 pobjedi svojeg kijevskog Dinama u prijateljskoj utakmici protiv Basela. Zabio je u 43. minuti
Vidi originalni članak

Nogometna prvenstva u Ukrajini i Švicarskoj još nisu nastavljena, pa se klubovi iz tih liga još uvijek pripremaju i igraju prijateljske utakmice. U jednoj takvoj je kijevski Dinamo pobijedio Basel s 1-0.

Strijelac jedinog pogotka bio je hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, koji je pred kraj prvog dijela, u 43. minuti, prevario suparničku obranu i vratara. Podsjetimo da se u posljednje vrijeme Kranjčar spominje u kontekstu mogućeg povratka u englesku Premierligu. Poželio ga je je njegov nekadašnji trener Harry Redknapp, s kojim je radio u Portsmouthu i Tottenhamu.

Danas Redknapp pokušava spasiti Queens Park Rangers od ispadanja iz Premierlige.

Prijateljska utakmica:

Dinamo Kijev - Basel 1-0 (Kranjčar 43)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CpC-99 24.01.2013.

    Nije Niko još gotov :)

  • kmarus 23.01.2013.

    Slažem se sa Dubi-jem, vadi ga uporno , a ovaj ga na kraju otpuši .

  • Dubi1991 23.01.2013.

    Harry Redknapp svaki put kad zagusti zove Kranjčara koji ga do sada niti jednom nije iznevjerio i uvijek ga je izvadio iz '' govana '' . Nadam se da ovaj put nece zaboraviti ko ce mu spasiti trenersku stolicu ako ga dovede.. Sretno Niko sta god odlucio..dobar si igrac i potrebne su ti minute !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare