To je to što me zanima!

Niko opet strijelac za Spurse: Kranjčar zabio Leyton Orientu

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar ponovo je odigrao odličnu prijateljsku utakmicu. Nakon što je sam deklasirao Dons, Leyton Orientu je zabio gol iz voleja
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar ponovo je dokazao da mu je mjesto u prvoj momčadi Tottenhama. Sir Harry Redknapp ponovo ga je gurnuo u rezerve Spursa protiv trećeligaša Leyton Orienta kojeg su porazili 4-1.

Hrvatski reprezentativac kao i prije par dana ponovo je bio u glavnoj ulozi nakon što je prije tri dana sam deklasirao trećeligaša Dons.

Na Orientovu domaćem terenu na Brisbane Roadu Niko je za mješovitu momčad Tottenhama zabio u 70. minuti. Kranjčar je loptu dočekao na desetak metara od gola nakon neuspješnog izbacivanja te je iz voleja opalio i zatresao mrežu domaćina. Do gola je apsolutno dominirao terenom, a na samom početku u 14. minuti zatresao je prečku. Odigrao je cijelu utakmicu.

Redknapp je poštedio Modrića, Ćorluku te Balea i Lennona, dok je dva gola za 'pijetlove' zabio Peter Crouch.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • UzmiMeHr 30.07.2011.

    Da nije Kranjčara, Hrvatska bi već odavno bila bez šansi da uspješno završi kvalifikacije. Niko Je i kad ne igra u kontinuitetu bolji od većine ostalih reprezentativaca koji su u formi i koji igraju za svoje klubove. A kad igra, kad je u formi, onda je naš najbolji igrač. A ovaj Hary koji ga drži na klupi nema pojma.

  • mrcinaa 30.07.2011.

    sad je zabio klubu iz 4. lige i onda je najbolji? omg

  • BMW M3 30.07.2011.

    prodat modrica i kranjcara stavit na njegovu poziciju i svi zadovoljni

Komentiraj...
Vidi sve komentare