To je to što me zanima!

Niko: Zašto ne bi razmišljali i o naslovu prvaka u Premier ligi?

Poslije dva mjeseca pauze ovog je tjedna u dresu Tottenhama zaigrao hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar. Dogodilo se to na ogledu Eurolige kod Shamrocka
Vidi originalni članak

U tom natjecanju Tottenham nije imao uspjeha, pa su tako zauzeli treće mjesto i završili s ovosezonskom europskom avanturom. No, stanje u domaćem Premiershipu je mnogo bolje, unatoč posljednjem porazu kod Stokea. Tottenham se nalazi na četvrtom mjestu, a budu li slavili u nedjelju protiv Sunderlanda vratit će se opet na treće, odmah iza dva Manchestera.

Svoje viđenje situacije u Premiershipu ponudio je i Kranjčar koji je za Mirror rekao:

- Vjerujem da ćemo pokazati pobjednički karakter ove nedjelje protiv Sunderlanda. Važna nam je ta utakmica, jer dolazi nakon ipak neočekivanog poraza kod Stokea - rekao je Kranjčar i potom optimistično najavio:

- Ako budemo pri samom vrhu i nakon blagdanskih praznika onda moramo prihvatiti pravu borbu. Naslov prvaka? Zašto ne, prođu li iduća kola pozitivno mislim da možemo ramzišljati i o tome.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arsenal1886 18.12.2011.

    dao bog da ispali u 2 ligu, pokazalo ste kakav ste klub, niste usli u ligu prvaka i onda kazu iz kluba : nama nije imperativ igrati ligu uefe, nego odigrali 1 godinu liku prvaka i sad ste najjaci na svijetu, ma fuj gadite mi se

  • kale10 18.12.2011.

    samo man city im je neka konkurencija... man utd i chelsea su u rasulu...

  • gobac21 18.12.2011.

    zato jer ste preslabi i nemate šanse., man utd, man city i chelsea

Komentiraj...
Vidi sve komentare