To je to što me zanima!

Nikola je skočio sa stijene na Ohridu. Pao je u komu i umro

Na odmoru uoči nove nogometne sezone mladi napadač napravio je kobnu pogrešku. Ostavio je iza sebe majku i sestru. Pamte ga kao dobrog nogometaša i jako dobrog čovjeka
Vidi originalni članak

Leskovac tuguje za nogometašem Nikolom Stevanovićem (26) koji je preminuo od posljedica pada na ljetovanju s društvom na Ohridskom jezeru u Sjevernoj Makedoniji.

Stevanović je skočio sa stijene u jezero, udario u podvodni kamen i slomio vratnu kralježnicu. Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu u Skoplje na operaciju. Pao je u komu u kojoj je bio 12 dana. Nije se izvukao.

- Bio je dobar nogometaš i jako dobar čovjek. Visok i snažan mladić, kao od stijene odvaljen. Tuga, velika tuga - rekao je tajnik nogometnog kluba iz Leskovca Milovan Glušac za portal JuGmedia.

Kola, kako su ga zvali, igrao je na poziciji napadača. Uvijek je bio nasmijan i sanjao da će jednog dana zaigrati u nekom većem klubu. No od nogometa nije mogao živjeti.

- U međuvremenu je našao posao, ali nije se htio oprostiti od nogometa jer je to bila njegova velika ljubav - rekao je njegov prijatelj.

Ostavio je iza sebe majku i sestru.

- Majka mu se mučila kako bi izvela djecu na pravi put. Nikola je imao velike planove za budućnost - dodao je prijatelj.

Idi na 24sata