To je to što me zanima!

Nikola Kalinić: U Puli i Šibeniku sam se uozbiljio

Iako mladi igrači često ne žele na posudbu, meni je dobrodošla, rekao je mladi napadač Hajduka, strijelac triju golova protiv Zadra
Vidi originalni članak

U Puli sam imao  sreću da sam naišao na izvrsnog trenera Jurčića. U Šibeniku sam zaliječio zglob i smršavio četiri-pet kilograma, prisjeća se prvi napadač Hajduka i HNL-a svojih prošlosezonskih dana na posudbi. 
- Iako mladi igrači često ne žele na posudbu, meni je dobrodošla - kaže Kalinić.
Za mladog igrača iz velikoga kluba najbolje je da sezonu-dvije provede na posudbi u nekoj manjoj sredini, gdje će steći iskustvo i igrati u kontinuitetu. Sličan put prošli su i Modrić, Eduardo, Čorluka..., pa nekoć i Slaven Bilić te Aljoša Asanović. I Bobana je Milan jednu sezonu poslao na kaljenje u Bari.
Nakon debija u Hajduku Kalinić je uglavnom grijao klupu, pa je lani poslan u Pulu, a potom, u drugom dijelu sezone, i na Šubićevac. Sad je eksplodirao.

KALINIĆ POSTIGAO 10 GOLOVA U 12 KOLA
Uoči sezone je rekao da bi bio zadovoljan sa 15 golova, a nakon 12 kola postigao ih je već 10. Uzimajući u obzir sve službene utakmice koje je odigrao od početka sezone, u 15 utakmica postigao je čak 16 golova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • taurus1986 22.10.2007.

    Bravo momak,trenutno jedini igrač u Hajduku vrijedan hvale!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare