To je to što me zanima!

Pogledajte kako su u Zagrebu dočekali Karabatića: 'Bila mi je čast, dio mene je ipak hrvatski!'

Imam lijepa iskustva iz Arene, ono najljepše iz finala 2009., kada su u publici bili mama i tata. Hrvatska je dio mene i jako sam sretan što sam imao priliku vratiti se ovdje, rekao je Nikola Karabatić
Vidi originalni članak

Hvala puno! Nikad nisam doživio takav doček u Zagrebu. Obično mi je publika zviždala pa smo pobijedili, a danas mi plješćete pa smo izgubili, vidite kako je to, započeo je nakon pobjede Zagreba protiv njegovog Pariza (28-26) legendarni francuski rukometaš Nikola Karabatić (39) kojemu je ovo vjerojatno bila posljednja utakmica na parketu Arene Zagreb jer je najavio odlazak u mirovinu na kraju sezone. 

Iako nas je mnogo puta rastužio, valja priznati da je odlazi jedan od najboljih rukometaša ikad. Karabatićev pokojni otac Branko je Hrvat, a mama Srpkinja, dok je Nikola igrao za reprezentaciju Francuske.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček za Nikolu Karabatića u Areni Zagreb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila mi je čast igrati u Hrvatskoj. Iako sam obukao dres Francuske, jedan dio mene je hrvatski. Hvala vam Zagreb, super ste - zahvalio se svima.

SENZACIJA LIGE PRVAKA Zagreb - PSG 28-26: Čudesni Klarica i Mandić odveli Zagreb u drugi krug i srušili Karabatića!

Nakon utakmice pozdravilo ga je 16.000 navijača u zagrebačkoj Areni, a dobio je i prigodan poklon od Zagreba - hrvatsku košaricu.

- Pljesak publike? Naravno da je lijepo bilo ovo doživjeti jer obično su uvijek svi bili protiv mene. Evo, sada su jednom i za mene. Imam lijepa iskustva iz Arene, ono najljepše iz finala 2009. u finalu, kada su u publici bili mama i tata. Hrvatska je dio mene i jako sam sretan što sam imao priliku vratiti se ovdje - zaključio je Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • komunjara2 01.03.2024.

    ti si hrvat ko i ovi "hrvati" u svabiji.😁 ali ne govorim o hrvatskim azilantima koji su otisli van tamjure prati zadnjih godinama....

  • striborr 01.03.2024.

    Kamo ideš Nikola?Idem do Krušedola🎵 🎶 🎹

  • PLAVOOKO_1 01.03.2024.

    Sta je je, vrijeme ti je da se makneš....Metuzalem si ko i ja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare