To je to što me zanima!

Nikola Vujčić daje nadarenog Planinića na posudbu Ciboni

Prije dolaska u Maccabi Planinić je, igrajući za Široki, s 15,7 koševa i 6,1 skok po utakmici, bio najbolji igrač ABA lige. Darko će sad igrati na posudbi za Cibonu...
Vidi originalni članak

Darko Planinić (22) bit će veliko pojačanje za Cibonu. S njim i Žižićem imat ćemo vrhunski par hrvatskih centara, rekao je Zdenko Antunović, direktor Cibone.

Prije dolaska u Maccabi Planinić je, igrajući za Široki, s 15,7 koševa i 6,1 skok po utakmici, bio najbolji igrač ABA lige.

- Trener Neven Spahija rekao mi je da je Planinić igrač kojeg bi najradije volio vidjeti u Ciboni - istaknuo je Antunović.

Konce u cijelom poslu vuče i novi sportski direktor Maccabija NIkola Vujčić. I on je iz Maccabija otišao na posudbu i nakon sezone u Asvelu postao je najbolji europski centar. 

Cibona i Andrija Žižić (33) potpisat će dvogodišnji ugovor, a Žižić će nakon završetka karijere u klubu ostati kao trener centara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anetisi 22.06.2013.

    bome su lijepo krenuli s dovođenjem igrača..samo treba dovesti na vanjskim pozicijama nekog, jer likovi poput marčinkovića nisu ni za c ligu, a kamoli za aba ili eurocup..

  • martinahvar 22.06.2013.

    za javla

Komentiraj...
Vidi sve komentare