To je to što me zanima!

Nikola Vujčić: Razapeli su me više nego Sanadera...

Centar Olympiacosa ponovno je u reprezentaciji nakon četiri godine. Svih ovih godina nedostajalo nam je samo malo sreće, kaže optimistični Vujčić
Vidi originalni članak

Di si, cimeru, povikao je Nikola Vujčić i zagrlio Roka Ukića, srdačno ga izlupavši po leđima. Nakon četiri godine izbivanja ponajbolji hrvatski centar vratio se u reprezentaciju. Na okupljanju u zagrebačkom hotelu Panorama pozdravio se sa svima, djelovao sretno što je opet tu.
- Je, drago mi je što sam opet tu. Sve je opet po starom - kaže.
Što se promijenilo?
- A četiri sam godine stariji, kao i svi ostali. Sad sam u košarkaški najboljim godinama.
Ali promijenila se i percepcija javnosti prema njemu. Mnogi ga još doživljavaju kao izdajnika jer je uzeo pauzu od reprezentacije u pokušaju da ostvari san i zaigra u NBA ligi, u čemu ga je naposljetku spriječila ozljeda.
- Ma više su mene zbog toga razapeli nego premijera koji je sad otišao. Ja sam odmah rekao da ću se vratiti. Nisam tu zbog nekih pritisaka, nego zato što to želim. Mogao sam sad biti i na kupanju. Ponosan sam što igram za Hrvatsku. Uvijek mi je bio san s njom osvojiti medalju i mislim da imam šansu. U naponu sam snage i mislim da u ovom trenutku mogu dati više nego što sam ikad dao - zaključio je 31-godišnji Vujo, koji će na EP-u u Poljskoj u rujnu biti vrlo važna karika u momčadi Jasmina Repeše.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • boys 20.07.2009.

    imamo mi mlade igrače koji su se dokazali,izdaice netrebamo.sorry vujo dobar si igrač problem je što si izdajnik....

  • platana 20.07.2009.

    dovoljno je pogledati ovaj link i sve je jasno http://www.youtube.com/watch?v=ffjo0cTeLyg pa neka narod odluci

  • Sick Sick Bastard 20.07.2009.

    Slažem se sa zelgom, di si bio kad je trebalo, nabim njega na k....

Komentiraj...
Vidi sve komentare