To je to što me zanima!

Nikolić prije Final Foura: O Mađarima se već sve zna

Vaterpolisti Juga žele što dulje ostati u egalu protiv mađarskog Vasasa, a Mladost se nada slabom danu golmana Pro Recca
Vidi originalni članak

Emil Nikolić već se danima ne odvaja od videorekordera, jednu za drugom mijenja kasete s utakmicama Vasasa. Tvrdi da zna svaki njihov i najmanji korak, ali unatoč tome nevjerojatno puno ih respektira, pomalo ih se čak i plaši.
- Svaka čast Mladosti, ali utakmica protiv Vasasa bit će puno teža - rekao je trener Juga i dodao da će Mađari napasti iz svih oružja, a oni se braniti kako god znaju.
Vasas, kao i svi Mađari, kad povede, postaje nepobjediv, a Nikolić je svjestan da Jugu šanse drastično rastu održe li se u egalu.
Psiha je Jugovo najjače oružje, najveći adut Mladosti su golmani Recca. Daleko od toga da je Tempesti slab golman. Uostalom, brani i za talijansku reprezentaciju, a to je samo dokaz koliko je aktualni prvak Europe moćan. Slabe karike jednostavno nemaju, no taj Tempesti ponekad zna “puknuti”. A pukne li u petak, i taj savršeni Pro Recco postaje itekako ranjiv.

VIĆAN 'DOKTORIRAO'
Istom pedantnošću kojom Nikolić priprema momčad za Vasas, Frano Vićan priprema se za njihove vanjske pucače. Nabavio je bilježnicu, gledao utakmice njihovih sutrašnjih protivnika i svaki udarac na gol zabilježio.

PROGNOZA 'KRIMINALNA'
Točno u vrijeme kad će se na otvorenom bazenu Montjuic igrati polufinalne utakmice, meteorolozi prognoziraju pljusak. Zbog toga će najviše ispaštati golmani, koji će teže vidjeti loptu, teže na nju reagirati, a time je teže i obraniti.

MLADOST IGRA ZA 8., A JUG ZA 4. TITULU
Vaterpolisti Mladosti u Barceloni love osmi, a Jug četvrti naslov prvaka Europe

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare