To je to što me zanima!

Niksi, majstore: Vlašić asistirao pa zabio četvrti u tri utakmice

Prije četiri dana Ahmatu je dao jedan, a posljednjeg dana lipnja u gradskom derbiju dva Spartaku, pa je jedina šteta što su do kraja ruske Premier lige ostala još samo tri kola
Vidi originalni članak

Trpa i ne staje Nikola Vlašić! Na red je u srijedu došao i Orenburg, zadnja momčad ruske lige koju je CSKA u gostima dobio s uvjerljivih 4-0, a načeo u 32. minuti uz prvi od dva Vlašićeva današnja potpisa.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikola Vlašić na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oteo je naš majstor jednu loptu na skoro 30-ak metara od gola, napravio više od 50 posto posla pripremivši sve za strijelca Čalova. Potom, u 59. minuti, to je postao i Vlašić. Sada je njemu uzvratio Čalov, lijepo mu odigrao petom, a Niksi prizemnim udarcem podebljao svoju ovosezonsku statistiku na 11 golova u 27 nastupa u ruskom prvenstvu.

RASPOLOŽENI HRVATI Nikola Vlašić s dva gola srušio Spartak, Ante Budimir zabio iz nepostojećeg penala i uz VAR...

Ovaj mu je, štoviše, bio četvrti u posljednje tri utakmice. Prije četiri dana Ahmatu je dao jedan, a posljednjeg dana lipnja u gradskom derbiju dva Spartaku, pa je jedina šteta što su do kraja ruske Premier lige ostala još samo tri kola.

Međutim, nije to bilo sve od CSKA-ovih Hrvata danas. Ako se sjećate, ondje igra i Kristijan Bistrović (ušao u 54. minuti) koji je bio asistent Schennikovu za treći gol gostiju u 78. minuti. Četiri minute kasnije Vlašić je izašao iz igre, a u četvrtoj minuti nadoknade, ako koga još i to zanima, četvrti je gol zabio Obljakov.

Rusko prvenstvo, inače, odavno je riješeno iako tek prekjučer i matematički. Zenit je novi-stari prvak, dok se CSKA "tuče" s Krasnodarom i Rostovom za treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Krasnodar, s bodom manje od CSKA-a te dvije utakmice manje, ima pole position, barem tako izgleda...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Hrvatsko Kraljevstvo 08.07.2020.

    Dal je stvarno dobar vidjet cemo tek kad ode u ligu petice!

  • Slajzerizer 08.07.2020.

    Malo bolji prosječni igrač kojeg je otac napumpao snagom koja je poželjnija od tehnike.Ima razlog zašto igra u Rusiji a ne negdje u ligama petice.Nije to igrač koji radi razliku on je samo u Splitu isforsiran a Split nije imao igrača vrijednog spomena još od Aljoše Asanovića,a to je njima rak rana.A tek Hajduk kako izgleda zadnjih 15 tak godina ajme meni.Sve u svemu Split nema šta ponuditi nikome i zato su isfrustrirani i slušaju Vinka Cocu i špicaraju kad Hajduk dobije Intera iz Zaprešića.

  • 08.07.2020.

    I dalje mi nije jasno kako igra u Rusiji, predobar je igrač....

Komentiraj...
Vidi sve komentare