Obavijesti

Sport

Komentari 3

Nikola Vlašić s dva gola srušio Spartak, Ante Budimir zabio iz nepostojećeg penala i uz VAR...

Nikola Vlašić s dva gola srušio Spartak, Ante Budimir zabio iz nepostojećeg penala i uz VAR...

Golgeterski su raspoloženi Hrvati u inozemstvu! Ante Budimir zabio je dva gola za Mallorcu u pobjedi protiv Bradarićeve Celte (5-1), dok je vrhunski posao odradio i Nikola Vlašić koji je s dva gola srušio rivala Spartak (2-0)

VIDEO

Hrvatski nogometaš Ante Budimir (28) nastavio je tamo gdje je stao prije stanke zbog korone. Sjajni napadač je ove sezone za Mallorcu zabio deset golova u La Ligi, a u posljednje dvije utakmice je zabio tri gola!

Nakon gola protiv Athletic Bilbaa, Ante je bio precizan i u hrvatskom dvoboju protiv Filipa Bradarića. Santi Mina je u svome šesnaestercu srušio igrača Mallorce, sudac je pokazao na penal, iako ga nije bilo i iako je VAR soba provjeravala snimku, a Budimir je preuzeo odgovornost i sigurno zabio s bijele točke za vodstvo Mallorce protiv Celte Vigo u 13. minuti. 

Ne možemo objaviti video zbog prava emitiranja na internetu, ali snimku penala možete pogledati OVDJE

LA LIGA:  GETAFE CF VS RCD MALLORCA

U 27. minuti već je bilo 2-0 za njegovu momčad nakon što je gol zabio Cucho, a na 3-0 je povisio Pozo. Do kraja utakmice Mallorca je zabila još dva gola, a još jednom je strijelac bio Budimir te je doveo svoju momčad do pobjede od 5-1. Ovo je ujedno bio i susret izravnih konkurenata za ostanak, a Mallorci je ova pobjeda dala nadu u ostanak u ligi. 

Budimir je prošle sezone bio na posudbi u Mallorci iz Crotonea, a Španjolci su na ljeto 2019. godine otkupili njegov ugovor za dva milijuna eura...

I ove sezone je jedan od najboljih igrača Mallorce, a pitanje je hoće li iduću sezonu dočekati na Iberostaru obzirom na veći broj zainteresiranih klubova za njegove usluge.

Osim Budimira, golgeterski je raspoložen i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (22) koji je jedva dočekao nastavak sezone u Rusiji. Njegov CSKA je u nastavku sezone prvo izgubio od Zenita 4-0 pa onda i remizirao s Dinamom iz Moskve, ali ovaj put je za njih krenulo puno bolje u derbiju protiv Spartaka iz Moskve. Slavili su sa 2-0, a oba je gola zabio Niksi.

Champions League - Group Stage - Group G - Real Madrid v CSKA Moscow

Dominacija im se isplatila u 27. minuti nakon što je Fernandes dodao u sredinu za Vlašića, on je povukao loptu prema rubu šesnaesterca i opalio prema golu, a lopta je završila u mreži! Pomogao mu je i golman Spartaka Maksimenko kojem je lopta prošla kroz ruke. Vlašiću je ovo osmi gol u ruskom prvenstvu. A zabio je Nikola i deveti gol u prvenstvu i to u šestoj minuti nadoknade.

Sigurdsson mu je servirao šansu 1 na 1, a hrvatski reprezentativac postavio je konačnih 2-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov