To je to što me zanima!

Nimalo bezazlen: Messijev fan je seksualni manijak i nasilnik

Navijač, koji je krajem utakmice Švedske i Argentine izljubio i izgrlio Lea Messija je već prekidao utakmice. Štoviše, bio je u zatvoru zbog krađe, prijetnji i zlostavljanja
Vidi originalni članak

Incident pri kraju prijateljske utakmice između Švedske i Argentine u Solni u srijedu top tema je švedskih medija, a priča o uletavanju navijača, koji je grlio i ljubio Lea Messija dobila je novu dimenziju.

Naime, iako se činilo da je simpatičan i druželjubiv 'pitch invader' samo htio upoznati svog idola noseći Barcelonin dres, Messijevo iskustvo u najgorem slučaju moglo je biti nimalo bezazleno.

Kako piše švedski Sportbladet, 35-godišnji navijač je vrlo opasan čovjek, kojeg se već pamti po brojnim uletavanjima na teren. Štoviše, ima kriminalni dosje te je pet puta bio u zatvoru zbog seksualnih napada, krađa i nasilja.

Messija topli pozdrav euforičnog navijača nije previše uzbudio osim što je morao popraviti frizuru, ali ako dozna s kim je imao posla na utakmici sljedeći put bi mogao biti oprezniji s brojnim 'pitch invaderima'.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • General Lee 09.02.2013.

    Sada kada ona glupa riesman krene o tome da se Messi druži s pedofilima. XD

  • chelseaMG 08.02.2013.

    hahahha, al messi je jako zaštićen. ziher ga neće silovat.

  • nitro_1 08.02.2013.

    jimmy jump mu je nadimak

Komentiraj...
Vidi sve komentare