To je to što me zanima!

'Nisam baš sretan, Sheriff je namučio i Olympiakosa'

Vjerojatno će Sheriff proći. Gledao sam ih i protiv Olympiakosa u kvalifikacijama prošle godine i jedva su Grci prošli, rekao je Zajec o Moldavcima
Vidi originalni članak

Ja bi radije Tiranu, odmah je nakon ždrijeba ispalio Velimir Zajec, a onda i pojasnio što točno misli:
- Nisam baš presretan izvlačenjem. Vjerojatno će Sheriff proći. Gledao sam ih i protiv Olympiakosa u kvalifikacijama za Ligu prvaka prošle godine i jedva su Grci prošli. To je momčad bogate familije i ima puno igrača s ovih prostora. Drago mi je da se uzvrat igra u Zagrebu. Polako dolazimo u kontakt s publikom koja nas je nosila i protiv Kopra.
Ipak, u trećem pretkolu će biti nešto drugačije nego je to bilo protiv Kopra. Nema Marija Mandžukića.
- Ah, to je druga tema. Mandžu smo nažalost izgubili, otišao nam je superkvalitetan igrač i čovjek. Iako sam čuo svakakve priče, ja s njim nisam imao problema. On je stvarno jako korektan dečko. Čim sam preuzeo Dinamo znao sam da postoji mogućnost njegova odlaska. To je realnost, klub živi od takvih transfera - rekao je Zajec.
Mandžu se ne može nadomjestiti, no Dinamo će dovesti zamjenu.
- Uprava već dugo radi na pojačanjima. Trebali bi dovesti kvalitetnog igrača koji će odmah napraviti razliku ili ih uopće ne dovoditi - priča Zeko.
No prije novih europskih iskušenja Dinamo će u subotu igrati protiv Hajduka u Superkupu.
- Još uvijek razmišljam o sastavu, za mene je to revijalna utakmica. Pokušat ćemo dobiti, ali puno nam je važnija Europa. Superkup mi ništa previše ne znači. Zato će priliku dobiti neki igrači koji nisu igrali u zadnje vrijeme, no još ne znam sastav. Cufre se polako vraća i za dva do tri tjedna bi trebao biti potpuno spreman. Šimićem sam ugodno iznenađen u smislu rada. On je vrlo blizu da zauzme svoje mjesto u momčadi. Nije to igrač kojeg ću stavljati na 10, 15 minuta u igru. Iako je to nama revijalna utakmica, znam da Hajduku to neće biti tako. Oni igraju na kontre, plitkom formacijom i tako će biti i na Maksimiru - zaključio je novi trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrvat20 16.07.2010.

    ajde ako ne morete tu bjedu dobit i niste nizasto

  • privlaka 16.07.2010.

    pa nije on ko vi tovari on nepodcjenjuje nikoga...vi kad ste izvukli zilinu sprdali ste se snjom i nakraju ispali isto vam je bilo i protiv debrecena pa ste popili kavu....

  • BERISLAE 16.07.2010.

    stigao je novi Šerif u grad!!! Šta tko je to reko,zeko reko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare