To je to što me zanima!

Milijuni vjernih navijača i par idiota koji sve uspiju pokvariti

GLUPANI SVE UPROPASTILI Fantastična je u Poznanju bila potpora Hrvatskoj. No neke budale sve su pokvarile bacivši bananu na teren dok je izlazio Mario Balotelli
Vidi originalni članak

Pjesma s tribina nosila je Bilić Boyse, stadion je bio sav u kockicama. Sve je bilo sjajno dok nekoliko glupana nije došlo na svoje.

Prvo su doletjele baklje, pa je šačica njih počela hukati Balotelliju. Bacili su i bananu na teren dok je tamnoputi Mario izlazio. Opet su se pojavili primitivci koji su osramotili Hrvatsku, igrače i milijune onih koji znaju što je normalno ponašanje i navijanje za reprezentaciju.

- Iskreno, nisam čuo hukanje. Poslije su mi rekli da je bilo i toga. Ali ondje je bilo 40.000 ljudi, nemojmo govoriti o ovima - pokušavao je pobjeći od teme Slaven Bilić.

Ali teško je zažmiriti na šačicu glupana koja nas godinama sramoti u svijetu i zbog kojih nas čeka “masna” kazna.

- Gledam na to s dvije strane. U ovoj krizi nismo očekivali toliko navijača. Hvala im na dolasku. Osjećali smo se kao da igramo u Hrvatskoj - rekao je Bilić i dodao:

- Nažalost, postoje i pojedinci koji sve pokvare.

Pokvarili su i u Poznanju. Šačica glupana opet je osramotila četiri i pol milijuna Hrvata.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • libeluli 17.06.2012.

    Poštovani čuvajte se...ne pišite ništa protiv navijača, jer ćete prekršiti pravilo 1014. pa će vaš komentar biti uklonjen...samo sve najbolje..jer u biti nije tako. Koga je briga za bitno

  • PMF 087 17.06.2012.

    Te izrode koji uporno rade protiv Hrvatske a prave se "veliki hrvati" u zatvor na prinudi rad dok ne odrade tu kaznu koja slijedi plus za hranu i boravak u tom "apartmanu".. Nako godinu neka novinari odu i napišu intervju sa takvima i neka to objave i siguran sam da nitko više neće činiti ovakve idiotizme.

  • DRC_1 16.06.2012.

    Ma nisu svi krivi za tu Bananu , mislim da su tu i navijači Talijanskih klubova iz Italije koji ga ne vole jer je baš taj Baloteli pravi ma..m..un kako ga smatraju i u Italiji a ne da mu je bačena banana zato što je crnac

Komentiraj...
Vidi sve komentare