To je to što me zanima!

'Nisam imao problema, a kad i gdje smo se zarazili - ne znamo'

'Taj dan kad me bolio trbuh sam odradio i najjači trening na pripremama te nisam imao apsolutno nikakvih problema ni prije ni poslije. A od koga smo to pokupili i kad smo se zarazili, stvarno ne znam', govori nam Istok
Vidi originalni članak

Nakon što su se vratili s odmora i odradili tjedan dana kondicijskih priprema u Delnicama, uslijedio je šok za naše skijaške reprezentativce. Naime, stigli su nalazi koji su pokazali da su Istok Rodeš i Filip Zubčić (27) pozitivni na korona virus. U petak su s Hrvatskom skijaškom reprezentacijom trebali krenuti na pripreme u Švicarsku, ali to se neće dogoditi.

VRATILI SE S ODMORA Pripreme će pričekati: Zubčić i Rodeš pozitivni na korona virus

- Da, istina je. Od danas sam pozitivan na Covid-19. Nemam nikakve simptome, ali me prošlih dana malo bolio trbuh. No, to nije ništa čudno jer me trbuh na isti način bolio i prošle godine kada smo bili u Delnicama te nešto nije bilo u redu s vodom. Ovo će nam sad malo otežati pripreme, a još čekam da mi se jave iz Epidemiološkog zavoda s procedurom i duljinom samoizolacije - javio nam se iz doma u Varaždinu skijaš Istok Rodeš (24).

Nakon odmora u rodnom gradu i na hrvatskoj obali Istok je otišao u Delnice na pripreme, gdje ništa nije bilo drukčije nego prošle godine na kondicijskim pripremama. Imao je malih želučanih tegoba, ali ništa previše značajno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja Istoka Rodeša

- Zanimljivo, baš taj dan kad me bolio trbuh sam odradio i najjači trening na pripremama te nisam imao apsolutno nikakvih problema ni prije ni poslije. A od koga smo to pokupili i kad smo se zarazili, stvarno ne znam - zaključio je naš skijaš.

Tako će nakon osam dana priprema morati odraditi i dvotjednu izolaciju te trenirati u kući, a zatim krenuti s pripremama na snijegu. Malo će to otežati sam početak priprema i poremetiti kalendar, a prva utrka nove skijaške sezone trebala bi biti ona u austrijskom Söldenu gdje bi se 18. rujna trebao voziti veleslalom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 13.08.2020.

    Koliko si plaćen od strane sistema da daješ izjave u novine

  • 13.08.2020.

    i ja se posra danas malo rijetko, sigurno od crnog vina

  • LeeLilačaLoo 13.08.2020.

    Opa pa mene 4 dana bolio trbuh i trčala na wc 2 dana....Bilo mi loše...možda imam koronu

Komentiraj...
Vidi sve komentare