To je to što me zanima!

'Nisam morao dugo razmišljati, znam koliko finale znači svima'

Hrvatska Davis Cup reprezentacija nedjeljno je prijepodne iskoristila za šetnju Cvjetnim trgom u Zagrebu i druženje s navijačima, a glavna zvijezda bio je povratnik Ivo Karlović
Vidi originalni članak

Uvijek je lijepo doći doma iako neću biti dugo u Zagrebu. Atmosfera je u reprezentaciji odlična. Nadam se da ćemo odigrati na visokom nivou i da ćemo u nedjelju slaviti, rekao je Ivo Karlović na druženju s navijačima u Zagrebu.

Hrvatska Davis Cup rerepezentacija prošetala je Cvjetnim trgom, a Ivo, Mate Delić, Franko Škugor, Borna Ćorić i izbornik Željko Krajan pričali su i fotografirali se s navijačima.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska još nije kompletna, u nedjelju se u popodnevnim satima reprezentaciji priključuju Ivan Dodig i Marin Čilić, a velika je priča i povratak Karlovića u reprezentaciju nakon 4 godine pauze.

- U principu nisam dugo razmišljao o povratku jer je situacija ispala takva kakva je zbog ozljeda. Shvatio sam važnost ovog susreta i za hrvatski sport i za hrvatski tenis - rekao je Karlović.

Marin Čilić u reprezentaciju dolazi u sjajnoj formi renkingom karijere i odličnim nastupima posljednjih tjedana.

- Mislim da će upravo njegov meč protiv Del Potra biti ključan, naravno, uz igru parova - dodao je Karlović.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 20.11.2016.

    Div protiv Tornja će biti zanimljiv meč

  • thiemfedal 20.11.2016.

    glavna zvijezda povratnik ivo karlovic?! sad se zaboravlja njegov odnos prema reprezentaciji i suigracima, i on ispada zvijezda i spasitelj reprezentacije a decki koji su se borili i dali sve od sebe da dodjemo tu di jesmo padaju u drugi plan, pa to nije fer!

  • Madridista007 20.11.2016.

    U Singl mečevima Čilić i Karlović a parovi Draganja/Pavić/Dodig. I to je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare