To je to što me zanima!

Nisam sanjao ni Caktaša ni De Bruynea, haha. Dobar raspored

Spremni smo za pun Poljud. Caktaša jako poštujemo, znamo da može riješiti utakmicu. Ali tu je i Jairo i drugi opasni igrači. Promjena će biti, vidjet ćemo koliko, kaže trener Dinama
Vidi originalni članak

Dan nakon ždrijeba grupne faze Lige prvaka, koji ga je smjestio s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, Dinamo se okreće HNL-u i najvećem hrvatskom derbiju protiv Hajduka, koji se igra na Poljudu ovu subotu od 18.30.

Prije odlaska u Split trener "modrih" Nenad Bjelica poručio je kako će kombinirati momčad, ali da svejedno ide na pobjedu kojom bi Splićanima, uz utakmicu manje, odmaknuo četiri boda poslije sedam kola.

- Očekujemo pobjedu, kao i uvijek. Bez obzira na kojem stadionu i protiv kojeg protivnika, uvijek idemo na pobjedu. Hajduk je u zadnje dvije utakmice kod kuće igrao jako dobro, pobijedio Lokomotivu i Goricu 3-0, tako da nas sigurno očekuje težak zadatak - rekao je Bjelica i dodao:

- Međutim mislim da smo spremni, oporavili smo se od zadnje utakmice. Kao što znate, imamo širok kadar, tako da ćemo ga vjerojatno koristiti cijelog i u sutrašnjoj utakmici, vjerujem, pokazati naše pravo lice.

Tjedan u kojem su se "modri" plasirali u Ligu prvaka mogli bi zaokružiti pobjedom na Poljudu.

- Da, bilo bi to jako lijepo. Spremni smo i fizički i mentalno za derbi, za Hajduk, za pun Poljud. Radujemo se utakmici, radujemo se dobroj atmosferi. Nadamo se fer utakmici i, naravno, da ćemo mi biti bolji i pobijediti.

Koga ste sanjali, Miju Caktaša ili Kevina De Bruynea, upitao je kolega Dinamova trenera, na što se ovaj od srca nasmijao.

- Ma ni jednoga ni drugoga, haha! Mijo je bio prvi strijelac prošle godine i jako ga poštujemo. Znamo da individualnom akcijom može riješiti utakmicu. Morat ćemo obratiti pozornost na njega, biti maksimalno koncentrirani na njegove ulaske u šesnaesterac iz drugog plana, držati ga pod kontrolom. Ali nije on jedini koji je opasan u Hajduku, tu je i Jairo i dosta opasnih igrača koji mogu iznenaditi, tako da ćemo stvarno trebati maksimalnu koncentraciju da ih pobijedimo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjelica računa sa širokom klupom i, s obzirom na utakmicu kod Rosenborga u utorak, promiješat će sastav koji bi trebao istrčati na rasprodanom Poljudu.

- Danas je tamo trening, sutra ujutro napravit ćemo kratku aktivaciju. Vidjet ćemo koliko će biti promjena, ali sigurno će ih biti. Gdje treniramo? U okolici Splita. Nije važno, negdje ćemo se razgibati.

U kasnim večernjim satima u četvrtak Uefa je objavila raspored odigravanja utakmica u skupini Lige prvaka koji je "modrima" u prvom kolu donio Atalantu na Maksimiru, a u zadnjem Manchester City kod kuće. Bjelica se samo kratko osvrnuo:

- Sad smo fokusirani samo na Hajduk, a onda ćemo ovo što dolazi poslije toga. Ali možemo biti zadovoljni rasporedom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ante216 30.08.2019.

    Lagani trening sa drugom ekipicom

  • 30.08.2019.

    Dinamo u boljoj poziciji, ali Hajduk ima 30000 srca na tribinama...Neka bolji pobijedi!

  • ćiribu_ćiriba 30.08.2019.

    ovo će biti odlična utamkmica...Hajduk je nabrijan jako da pobijedi, tako mi se čini, a Dinamo mora paziti da ne uđe olako u tekmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare