To je to što me zanima!

Nisi u bolidu: Hamilton je divljao pa zaradio kaznu

Vozač Formule 1 u momčadi McLaren Mercedesa Lewis Hamilton dva je dana uoči Velike nagrade Australije svojim autom divljao u Melbourneu...
Vidi originalni članak

Engleski vozač Formule 1 Lewis Hamilton pola sata proveo je u 'ugodnom' razgovoru s policajcima u Melbourneu. U Australiji se u nedjelju vozi utrka Formule 1, Velika nagrada Australije, a Hamilton je, umjesto na stazi, odlučio svoje vozačke sposobnosti iskušati na ulicama u skupocjenom Mercedesu. Skrenuo je u uličicu, naglo kočio i uz škripu guma izvodio stvari koje se nisu svidjele policijskoj patroli u blizini. Nakon što su stigli do Britanca, vidjeli su da mu se iz guma dimi. Optužit će ga za kršenje prometnih propisa, a automobil je policija zaplijenila na 48 sati.
- Bio je razočaran zbog svega. Bojao se za reputaciju - rekao je jedan od policajaca, a navodi australski Herald Sun.
Hamilton se ne mora brinuti za svoju reputaciju, barem ne u Francuskoj gdje je 2007. godine dobio zabranu vožnje jer je jurio 200 kilometara na sat.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • GrGaCro 26.03.2010.

    ravlic90- po cemu su vozaci formule bolji od vozaca relija? Ovi oz formule voze po asfaltu bez najmanje zakrpe,a na svakom zavoju imaju zastitu.Ajde ti odi vozit reli pa cu te vidit kako ces vozit po skliskoj podlozi,a ispod tebe je provalija od 200m. Daleko od toga da vozaci formule ne znaju vozit,ali su ipak vozaci relija puno bolji...

  • Visca_Barca 26.03.2010.

    pa drakula jedno je ako njega ne volis al talent mu ne mozes osporit. a i misljenja sam da su piloti f1 na asfaltu puunoooooo bolji od onih iz relija, ipak oni cjelu godinu voze na toj podlozi a ne ko reli po sljunku. tako da hamilton ima vise prava pravit se frajer a i znanja nego npr s. loeb. eto to je smo moje skromno misljenje :)

  • grof_dracula 26.03.2010.

    ne nevolim ga, zna voziti formulu i to je pokazao, a vidimo da i sad kad su izjednaceni vise manje s bolidima da bas nije kao prije. a komentar o reliju necu komentirati jer ocito neznas sta je reli. reli se ne vozi po šljunku vec po asfaltu, makadamu, snijegu, ledu i svega sta ima oko nas nema uređenja staze i slicno da ne pricam koliko znoja iscjedi iz vozaca za 10-15 minuta voznje etape. inace volim gledat formulu pogotovo sad kad su svi podjednaki ali on nije nista vise pokazao nego recimo button, massa i slicno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare