To je to što me zanima!

'Nismo baš samouvjereni, ali ipak možemo na Euro 2011.'

Ostao sam bez trojice, a dolaze mi četiri igrača, tako da mijenjamo gotovo pola momčadi, kaže izbornik Ladić prije uzvrata mladih 'kockastih' u Varaždinu
Vidi originalni članak

Mladi 'kockasti' sutra u Varaždinu dočekuju mlade 'furije'. Iako će biti bez Vrsaljka, Kalinića i Školnika, ne predaju se. Nakon poraza od 2-1 u Burgosu nisu pali u depresiju, jer...

- Pazite, to je Španjolska, jedna od najboljih europskih momčadi. Drže loptu do iznemoglosti, ne ostavljaju mnogo mjesta za igru - kaže izbornik Dražen Ladić i najavljuje tek ponešto promijenjenu taktiku.

- Trebamo doći do toga da igraju koliko im mi dopustimo. S posjedom lopte se nema smisla boriti, to nisu mogli ni Nizozemci ili Nijemci - kaže Ladić.

Ivana Perišića je želio sačuvati za uzvrat u Varaždinu, pa je susret sa Španjolcima 'odradio' na tribinama. Sada će uz njega biti pojačani Jajalom, Rakitićem i Lovrenom.

- Niz igrača, poput Kalinića, izgubilo je pravo nastupa, a da smo ostali bez Perišića, bio bi to problem više - kazao je Ladić i rezignirano dodao da ih je sve upozorio da paze što rade na terenu. Za igru i zalaganje pohvalio je jedino Milana Badelja koji se poštedio kartona.

Ladić se okomio i na mađarskog suca koji je dijelio žute kartone šakom i kapom, a objašnjava to renomeom Španjolske.  

- Ostao sam bez trojice, a dolaze mi četiri igrača, tako da mijenjamo gotovo pola momčadi - kaže Ladić i zaključuje:

- Ipak nismo pretjerano samouvjereni jer igramo protiv snažne momčadi, ali Španjolci sigurno neće mirno spavati pred utakmicu. Znaju da nam je dovoljan i jedan gol za prolaz dalje. Mislim da možemo do pobjede i plasmana na završni turnir - jasan je bio Ladić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare