To je to što me zanima!

Nismo htjeli igrati tu utakmicu s Tunisom, moramo zbog Uefe

Znam da je kraj sezone, igrači su umorni, igra se u 15 sati i bit će pakleno vruće, ali nema alibija, mi idemo na pobjedu. Prošlo je skoro godinu dana od srebra u Rusiji, ali na staroj slavi se ne živi, poručio je Dalić
Vidi originalni članak

Rakitić i Rebić će nam jako puno nedostajati, neki dan smo saznali da ni Vlašić, Rog i Bradarić neće biti spremni za Wales i to je težak udarac za nas, rekao je Zlatko Dalić.

Za utakmicu protiv Walesa koja se igra u subotu u Osijeku naknadno je iz mlade reprezentacije povučen kapetan Alen Halilović.

- Znam da je kraj sezone, igrači su umorni, igra se u 15 sati i bit će pakleno vruće, ali nema alibija, mi idemo na pobjedu. Prošlo je skoro godinu dana od srebra u Rusiji, ali na staroj slavi se ne živi i moramo se okrenuti budućnosti. Čeka nas Wales, nas u toj utakmici zanima samo pobjeda - komentirao je Dalić u razgovoru SportKlubu.

Tri dana nakon kvalifikacijske utakmice sa Walesom Vatrene čeka prijateljski susret s Tunisom. Zlatko Dalić je iskreno priznao da gotovo nitko ne želi igrati tu utakmicu, ali - mora.

- Tu smo utakmicu apsolutno željeli izbjeći, ali UEFA je stroga što se toga tiče i morat ćemo odigrati protiv Tunisa bez obzira što nismo oduševljeni. Iskoristit ću je da dam priliku novim dečkima i igračima koji su možda malo svježiji nakon ove naporne sezone - poručio je.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • adam81 03.06.2019.

    Daliću bi se najpametnije bilo zahvaliti

  • papilon100 03.06.2019.

    Ako ce biti nama vruce Welsu nece bit vruce ili oni tamo na otoku igraju na plus 45.Nek vas Vida otpelja na svoju farmu crnih svinja pa da vidis kako se one hlade,ponesite lopte pa vjezbajte prekide medu njima.Medu vama ima i Hajdukovaca oni znaju ko kriv.Smjesno je ko biro taj termin ili to po direkivi UEFE i vazi samo za Dalicevu ekipu.Ja mislim gospodine Dalicu necete vi vodit Hrvatsko protiv Tunisa jer poslije poraza i ocajne igre u Osjeku sljedi cipela.U ove dvije utakmice najvise bod sto osvajamo i to zabija Pjaca iz kreveta

  • PCapitalist 03.06.2019.

    Ok pošto se neki pitaju zašto treba i objasniti.Tu utakmicu s Tunisom igramo jer smo u kvalifikacijama dobili skupinu od 5 momčadi (umjesto 6), pa imamo stoga 2 termina slobodna i tu su se ugurali Tunižani.Planirana je bila utakmica s Njemačkom, ali njima je odgovarao termin u ožujku jer su tada imali slobodno, a sad su zauzeti kvalifikacijama i onda im je uskočila Srbija u Wolfsburgu.Uglavnom ovakve utakmice nemaju smisla pogotovo da ih viceprvaci svijeta moraju igrati s nogometnim liliputancima, ali ok što se mora odraditi će se.Više sam za to da prijateljske utakmice igramo s repkama iz svog ranga (Francuska, Italija, Njemačka, Španjolska, Portugal,Engleska, Belgija itd).

Komentiraj...
Vidi sve komentare