Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Nismo htjeli igrati tu utakmicu s Tunisom, moramo zbog Uefe

Znam da je kraj sezone, igrači su umorni, igra se u 15 sati i bit će pakleno vruće, ali nema alibija, mi idemo na pobjedu. Prošlo je skoro godinu dana od srebra u Rusiji, ali na staroj slavi se ne živi, poručio je Dalić

Hrvatska protiv Azerbajdžana igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020.
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
14 komentara

Rakitić i Rebić će nam jako puno nedostajati, neki dan smo saznali da ni Vlašić, Rog i Bradarić neće biti spremni za Wales i to je težak udarac za nas, rekao je Zlatko Dalić.

Za utakmicu protiv Walesa koja se igra u subotu u Osijeku naknadno je iz mlade reprezentacije povučen kapetan Alen Halilović.

- Znam da je kraj sezone, igrači su umorni, igra se u 15 sati i bit će pakleno vruće, ali nema alibija, mi idemo na pobjedu. Prošlo je skoro godinu dana od srebra u Rusiji, ali na staroj slavi se ne živi i moramo se okrenuti budućnosti. Čeka nas Wales, nas u toj utakmici zanima samo pobjeda - komentirao je Dalić u razgovoru SportKlubu.

Tri dana nakon kvalifikacijske utakmice sa Walesom Vatrene čeka prijateljski susret s Tunisom. Zlatko Dalić je iskreno priznao da gotovo nitko ne želi igrati tu utakmicu, ali - mora.

- Tu smo utakmicu apsolutno željeli izbjeći, ali UEFA je stroga što se toga tiče i morat ćemo odigrati protiv Tunisa bez obzira što nismo oduševljeni. Iskoristit ću je da dam priliku novim dečkima i igračima koji su možda malo svježiji nakon ove naporne sezone - poručio je.
 

Naši partneri pišu
Message