To je to što me zanima!

'Nismo htjeli uvrijediti Torresa, Jimmy je naša bolna točka'

Dok je Fernando Torres nepomično i bez svijesti ležao na travnjaku, dio radikalnih navijača Deportiva na stadionu Estadio Riazor skandiralo je 'Jimmy živi' i 'Jimmy, prijatelju, nećemo zaboraviti'
Vidi originalni članak

Igrala se 85. minuta kad je stadionom odjeknula ogromna tišina. Fernando Torres našao se na travnjaku nakon sudara sa suigračem i ostao bez svijesti.

Udarac glavom je bio toliko jak da je čak Diego Simeone poslije utakmice rekao da je na klupi čuo tup udarac. Šime Vrsaljko i Gabi bili su najbliži 'El Niñu' u tom trenutku te mu praktički spasili život svojom pravodobnom reakcijom.

Dok su kamere držale fokus na ozlijeđenom Torresu i izbezumljenim igračima, jedan dio navijača domaće momčadi skandirao je 'Jimmy živi' i 'Jimmy, prijatelju, nismo zaboravili' prisjetivši se u tom trenu tragedije iz studenog 2014. godine koja je zadesila njihovog navijača Javiera 'Jimmyja' Romera. 

Naime, prije utakmice Deportiva i Atletico Madrida dogodila se planirana tučnjava 'navijača' dva spomenuta kluba te ultra navijača nekoliko ostalih španjolskih klubova. U tučnjavi je sudjelovalo 200-tinjak ljudi, a najdeblji kraj u borbi izvukao je upravo Jimmy koji je preminuo kasnije u bolnici nakon što je brutalno pretučen od strane Atleticove navijačke skupine 'Frente Atletico'. 

Nesreća s Torresom očito je podsjetila plavo-bijele na Jimmyja, no radikalni navijači Deportiva rekli su nakon utakmice da njihovo spominjanje Jimmyja nikako nije bilo s ciljem da uvrijede Torresa

Ostatak publike je u tim trenucima primijetio nelogičnost skandiranja te su u par navrata dali do znanja da se prekine s navijanjem. Čak je i strijelac Deportiva u toj utakmici Florin Andone tražio od navijača da se smire

Poslije reakcije njihovog napadača, cijeli stadion je počeo pljeskati. Nekoliko trenutaka kasnije, dok su Torresa odnosili s terena, publika je ustala i zapljeskala, a poneki su čak počeli pjevati u čast Torresu odavajući mu tako podršku. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mihic82 04.03.2017.

    Čekaj oni su se međusobno potukli i na smrt istukli čovjeka, pa niste normalni jel to taj zapad koji ne baca bengalke...

  • Joker123 03.03.2017.

    brz oporavak

  • chico24 03.03.2017.

    Mjenjajte tu sliku!! Pa djeca gledaju i čitaju!! Bar je prekrijete, jer vam je izbor užas!! Brz oporavak velikom golgeteru!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare