To je to što me zanima!

Ništa bez dozvole Zlatana: Ja sam tražio da mi da broj 9...

Sada sam pitao za devetku jer sam napadač. Napadači imaju broj 9. Lijep je to broj i tražio sam dopuštenje od Zlatana Ibrahimovića. Želim mu zahvaliti što mi je dopustio da nosim taj broj, rekao je Lukaku
Vidi originalni članak

Romelu Lukaku je potvrdio da će na dresu nositi broj 9 nakon što se priključio Manchester Unitedu iz Evertona. Uskoro će se i priključiti svojim novim suigračima na pripremama u Los Angelesu, a trebao bi u prvoj momčadi crvenih vragova biti izravna zamjena za Zlatana Ibrahimovića koji nije produžio ugovor s klubom s Old Trafforda nakon ozljede u travnju.

Također, belgijski napadač je otkrio kako je morao kultnog Šveđanina tražiti za 'dopuštenje' da od njega preuzme broj 9 koji je prošle sezone nosio.

- Uvijek sam majku pitao koji broj da nosim i uvijek sam nosio broj 10 jer moja majka ima rođendan 10. listopada." rekao je Lukaku i nastavio:

- Zato sam igrao s brojem 10 na leđima. Sada sam pitao za devetku jer sam napadač. Napadači imaju broj 9. Lijep je to broj i tražio sam dopuštenje od Zlatana Ibrahimovića. Želim mu zahvaliti što mi je dopustio da nosim taj broj.

Belgijski napadač će biti tek osmi igrač Uniteda koji će nositi broj 9 od 1993. godine. Brian McClair, Andy Cole, Louis Saha, Dimitar Berbatov, Radamel Falcao i Anthony Martial su prije Ibrahimovića nosili devetku na leđima.

Lukaku će već u noći sa subote na nedjelju u četiri ujutro po hrvatskom vremenu imati priliku debitirati kada Mourinhovi odabranici igraju protiv LA Galaxyja u prvoj pripremnoj utakmici ovog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Azur 11.07.2017.

    Lost tekst i los urednik...kako mozete zaboraviti najbolju devetku u Unijtedu...Sir Bobby Charlton ??!!

  • antemilica 10.07.2017.

    lukaku je dobar napadac,sigurno jedan od top 10,ali ne vjerujem da moze united sa njim napraviti nesto vise u ligi prvaka(slicno je sa zlatanom).na malenom prostoru skoro pa beskoristan napadac.protiv jacih ekipa skoro uvijek podbaci.morata je po meni bolji i kompletniji igrac

  • svilanovac 10.07.2017.

    Ne znam tko je napisao ovaj tekst Ali lijepo ga molim da ga procita jos jednom😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare